Küresel Makro Yatırımcı Raporu: Bitcoin 2021 bitmeden bu fiyatı görebilir!
Rus mahkemesi Binance'in web sitesini düzenleyicinin kara listesinden kaldırdı

Rus mahkemesi Binance’in web sitesini düzenleyicinin kara listesinden kaldırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance web sitesi, Eylül 2020’den beri Rusya’da resmi olarak kara listeye alındı, ancak kısıtlama Binance Rusya ticaretini etkilemedi.

Mahkeme kararı

Yeni bir mahkeme kararına göre, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in web sitesi artık resmi olarak Rusya’da kara listeye alınmıyor.

Rus haber ajansı Kommersant’ın 21 Ocak tarihli haberine göre, Arkhangelsk Bölge Mahkemesi, Rusya’daki Binance web sitesini kara listeye alma kararını iptal etti. Binance’in Rusya ve BDT operasyonları başkanı Gleb Kostarev, haberi doğrulayarak duruşmanın 20 Ocak’ta yapıldığını belirtti.

Son mahkeme kararı, 2020’de alınan bir önceki kararı iptal etti. Eylül ayında Binance, web sitesinin Rus telekom düzenleyicisi Roskomnadzor tarafından yasaklanan web siteleri listesine girdiğini duyurdu. Düzenleyici, siteyi yasaklanmış bilgileri yaymakla suçlayan bir mahkeme kararına dayanarak web sitesini kara listeye aldı. Engellenmesine rağmen, web sitesi, VPN’ler gibi ek erişim araçları olmadan Rusya’da hala mevcuttu.

Yayınlandığı sırada, Binance web sitesi hala Roskomnadzor’un yasaklı siteler listesinde görünüyor ancak erişim kısıtlanmamış durumda.

Kostarev, Binance’in, şirketin önümüzdeki iki hafta içinde almayı beklediği son kararla ilgili mahkeme belgelerini beklediğini söyledi. “Belgeyi aldıktan sonra bizi listeden çıkarmak için bir bildirim göndereceğiz” dedi.

Yönetici ayrıca kara listeye almanın Binance’in Rusya piyasasındaki ticaret hacimlerini etkilemediğini söyledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin