featured

RUNE yeni bir ralliye mi hazırlanıyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası 2022 yılına pek de iyi başlamamıştı. Ancak mart ayının ikinci yarısından bu yana, piyasada bir toparlanma hissiyatı hâkimdi. Piyasadaki yükseliş eğilimiyle birlikte altcoin’lerden bir tanesi olan RUNE alıcıları, sırasıyla 5,8 dolar, 9,2 dolar ve 11,8 dolar gibi birkaç önemli seviyede bulunan direnç noktasını kırmayı başardı. Ancak şimdi alıcılar, yeni bir yükseliş için hareketlerini devam ettirebilecekler mi?

Altcoin için anahtar noktalar

1 günlük fiyat grafiğinde RUNE fiyatının bir dip formasyonu oluşturduğu görülüyor. Alıcılar 11,8 dolar seviyesinin üzerinde tutunmaya çalışıyor. THORChain için 24 saatlik işlem hacmi ise %5,97 oranında bir düşüş ile 391,2 milyar dolar.

RUNE grafik

THORChain (RUNE) alıcıları, 12 Mart tarihinde 5,8 dolarda bulunan direnç noktasından kesin bir kopuş yapmayı başardı. Yeniden test sonrası ralli, art arda altı yeşil mum oluşturarak %42 oranında bir yükseliş ile altcoin’i 9,3 dolar seviyesine ulaştırdı.

Küçük bir geri çekilmenin ardından, yenilenen satın alma baskısı 9,3 dolarda bulunan direnç noktasının kırılmasına sebep oldu ve hemen ardından da 11,8 dolar seviyesine dokunuldu. Sonuç olarak ise RUNE fiyatı mart ayının başından bu yana %200 oranında bir artış kaydetti.

Bugün altcoin, daha fazla ralli için yeterli talep elde etmek için 11,8 dolar seviyesini yeniden test etti. Bununla birlikte günlük mumlara karşılık gelen reddediliş, satıcıların daha yüksek düzeyde agresif olduğunu gösteriyor.

RUNE ayıları 11,8 dolar işaretinin altında bir mum kapanışını zorlarsa, yatırımcılar 9,25 dolar veya 8 dolar seviyesine doğru için küçük bir düzeltme bekleyebilirler. Bu seviyeler sırasıyla 0,328 ve 0,5 Fibonacci düzeltme seviyeleridir.

Öte yandan boğalar 11,8 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı sürdürebilirse, %18 oranında bir yükselişe sebep olacak ralli gerçekleşebilir. Bu ralli sonucunda altcoin fiyatı 14 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasına ulaşabilir.

RUNE için bazı teknik göstergeler:

İyileşme rallisi önemli EMA’ları (20, 50, 100 ve 200) geri alarak alıcıların tekrar sürücü koltuğuna geçtiğini gösteriyor. Ayrıca 50 ve 200 günlük EMA arasındaki geçiş, piyasaya daha fazla alıcı çekiyor.

Altcoin RUNE için direnç noktaları 14 dolar ve 16,7 dolar seviyelerinde iken destek noktaları ise 9,3 dolar ve 8 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin