RUNE fiyat analizi Son 6 ayın en düşük seviyesine geriledi!

RUNE fiyat analizi: Son 6 ayın en düşük seviyesine geriledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto pazarındaki katliamdan nasibini alan bir diğer varlık ise THORChain. Pazardaki panik satışın ardından RUNE, önemli dip seviyelerine geriledi. Daha önceki boğa sezonunda iyi bir ralli gerçekleştiren kripto para birimi ATH gerçekleştirmişti. Ancak şu an eski seviyelerine gitme konusunda hevesli. RUNE fiyat analizi bizlere neler söylüyor? 

Kripto pazarındaki panik satışı, RUNE fiyatında genişletilmiş bir düzeltmeyle sonuçlandı. Kripto para, Aralık 2021 ve Ocak başında büyük ölçüde desteklenen 5,7 dolarlık kritik desteğini kaybetti. THORChain fiyatı bir hafta içinde %40 değer kaybetti. Şimdi ise 3,35$’lık bir başka önemli desteği zorluyor. Destekleri tek tek kıran RUNE, iğne atışlarıyla kırılım gösterme çabasında.

RUNE fiyat analizi ve son görünüm

RUNE fiyat analizi ve son görünüm

Ocak ayının ilk yarısında, RUNE fiyatı 8,1 dolardan 5,7 dolara uzanan dar bir aralıkta gitti geldi.Bu tür bir konsolidasyon aşaması gerçekleştirdi. Daha sonrasında birincil trendlerine devam etmeden önce fiyat hareketi için kısa bir kırılmayı gösterdi. 19 Ocak günü ise fiyat sert bir kırılım yaptı. 5,7 dolarlık destekten güçlü kırılım varlığı 5 gün içinde aşağıya sürükledi.

RUNE fiyat analizi için 5,7 dolar kritik bölge olarak kabul edildi. Günümüze geldiğimizde yaşanan kırılım sonrası %40 değer kaybederek 3,4 dolar bölgesine geldi. 

Teknik grafik, SMA’lar (20, 50, 100 ve 200) arasındaki düşüş eğilimini temsil ediyor. Bu SMA hatları, olası bir boğa koşusu sırasında güçlü bir direnç sağlayabilir. Günlük Göreceli Güç endeksi(24), aşırı satım bölgesinde ani bir düşüşün temsilcisi. Satıcıların varlığı gerçeğe uygun değerinin ötesine itmiş olabileceğini gösteriyor. 

RUNE fiyat analizi Destek ve direnç bölgeleri

RUNE fiyat analizi: Destek ve direnç bölgeleri

RUNE/USD paritesinde fiyat 3.2$-3.7$ arasında işlem görüyor. Gün içi %16.31’lik bir kayıp gösteriyor. RUNE fiyatı, altı aylık 3,35 dolarlık desteğin altına düştü. Bu da fiyatın düşüşe devam edeceğini gösteriyor. RUNE fiyat analizi için destek ve direnç seviyeleri şu şekilde:

  • Destek seviyeleri – 3.5$, 2.1$
  • Direnç seviyesi 4.7$, 5.7$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin