Silk Road’un kurucusu ve hükümlü Ross Ulbricht NFT koleksiyonu yayınladı; Amacı ne?
Silk Road’un kurucusu ve hükümlü Ross Ulbricht NFT koleksiyonu yayınladı; Amacı ne?

Silk Road’un kurucusu ve hükümlü Ross Ulbricht NFT koleksiyonu yayınladı; Amacı ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Silk Road faaliyetlerinden dolayı hüküm yiyen merkezindeki isim Ross Ulbricht, kişisel sanat eserlerini SuperRare platformunda NFT olarak açık artırmaya çıkarıyor. Ross Ulbricht Genesis Koleksiyonunu oluşturan benzersiz sanat eserleri, Ulbricht’in çocukluk ve hapiste olduğu dönemde üretildi. Kurşun kalem çizimleri ve şiir içeren 10 NFT sundu. Parçaların isimleri şunlar: “Mom’s Dae,” “Dolphin,” “I Hope the War is Over,” “Quicksilver,” “You lookin’ at Me?,” “The Trial I Saw, “Life in a Box,” “Uncageable,” “Perspective,” and “Death.”  Müzayedeyi kazanan kişi, Ross’un tüm sanat eserlerinden oluşan bir animasyonun NFT’sini alacak. Entoptic, NFT koleksiyonunun küratörlüğünü yapacak.

NFT koleksiyonuyla amacı ne?

Dokuz yılını parmaklıklar ardında geçirdikten sonra Ulbricht, bir hapis cezasının bir aile ilişkilerine yükleyebileceği zararı bizzat yaşadı ve tanık oldu ve mahkumların çocuklarının hapsedilen ebeveynlerini ziyaret etmek için hapishaneye gelmelerine yardımcı olmak için para toplamak istiyor.

FreeRossDAO, Genesis Koleksiyonu için teklif vermek için para toplamayı amaçlayan ve Ulbricht’i yasal işlemler yoluyla ömür boyu hapisten kurtarma ve farkındalık yaratma çabalarına katkıda bulunmayı uman bir grup yatırımcı.

PleasrDAO, FreeRossDAO’yu 240 ETH ile tohumladı ve FreeRossDAO’nun maksimum gizli bağışa ulaşana kadar teklifin geçmesi durumunda katkıda bulunmaya devam edecek. FreeRossDAO açık artırmayı kazanırsa, Genesis Collection NFT kesirli olarak $ROSS tokenine bölünecek ve bağışçılara katkılarına göre dağıtılacaktır. Tokenler, kullanıcılara yönetişim hakları ve Genesis Collection NFT’nin kısmi bir bölümünü verecek.

Kazanmanın ardından kalan herhangi bir ETH, FreeRossDAO tarafından yönetilen hazinede tutulacak. Bir DAO’nun 4000’den fazla benzersiz bağışçısı olursa, ROSS tokenleri airdrop yoluyla dağıtılacak. Aksi takdirde, DAO Ethereum blok zincirindeki tüm gas ücretlerini emerek toplu transfer yoluyla dağıtılacak. Müzayede kaybedilirse, fonların 200 gwei’de 0,04 ETH’ye mal olan bir Merkle Airdrop aracılığıyla dağıtılması planlanıyor.

Art Basel Miami’de başlatılan müzayede 4 Aralık 2021 itibarıyla en yüksek teklif 666 ETH oldu. Müzayede bitene kadar 29489 blok var. Müzayedeler zincir üzerinde yürütülür ve düzenlenir, dolayısıyla zamandan ziyade bloklar önemli hale gelir.

Ulbricht bazıları için bir kahraman olmaya devam ediyor

Ulbricht, 2013 yılında, Federal Soruşturma Bürosu, uyuşturucu ve daha sonra silahların ödenmesi için Bitcoin’i kabul eden ve izlemeyi önlemek için bir Tor gizli sitesi olarak çalışan Silk Road çevrimiçi pazarını kapattığında tutuklandı. Destekçileri tarafından Bitcoin’in ilk günlerinde insanları Bitcoin’e maruz bırakan bir öncü olarak görülüyor. 2015 yılında Ulbricht suçlu bulundu ve şartlı tahliye olmaksızın iki müebbet artı 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin