Bitcoin fiyat tahmini
Bitcoin fiyat tahmini

”2018 Bitcoin fiyat tahmini 11.000$ ve 5 yıl içinde Apple’ı geçer”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 2017deki muazzam artışı Bitcoin destekçilerini heyecanlandırdı. Bitpoint Research’ün analistlerinden biri olan Ronnie Moas, Bitcoin fiyatı hakkindaki tahminini yukarı doğru revize etti. 2018 Bitcoin fiyat tahminini yaptı ve 5 yıl içinde Apple’ı geçebileceğini belirtti.

2017 sonuna kadar 7.500$ tahmininde bulunmuştu

Ronnie Moas, Temmuz 2017’de Bitcoin’in aylar içinde 5.000 dolara ulaşabileceğini cesur tahminde bulunarak gözlemcilerini şaşırtmıştı .

Tahminde bulunduğu tarihte bitcoin fiyatı 3.000 dolardan azdı, ancak Eylül 2017’de 5.000 doları aştı.

Ağustos 2017’de Bitcoin fiyatındaki hızlı artış, Ronnie Moas’ın 2017 yılının sonuna dek 7,500 dolara çıkardığı projeksiyonu revize etmesine yol açtı. Bitcoin fiyatındaki hızlı artış, Bitcoin fiyatının bugünkü fiyatı 7,400 $ olan bu projeksiyonu cüretkar etti. Ronnie Moas, projeksiyonunu revize etti ve 2018’de 11,000 dolara yükseltti.

Ronnie, müşterilerine gönderdiği bir e-postada şunları yazdı:

Her geçen gün daha fazla başlık kripto üzerine yeni yorumları vuruyor. Daha çok ülke onu kucaklıyor ve yolda duran engeller domino taşı gibi birer birer düşüyor.

Uzun vadeli: dijital altın

Ronnie Moas, Bitcoin’in uzun vadedeki potansiyeli hakkında ultra-yükseliş eğilimi gösterdiğini düşünüyor ve bir gün altına rakip olacağına inanıyor. O, fiyatının üç yıl içinde 20.000 doları , 10 yıl içinde 50.000 doları aşacağını öngörüyor.

Bitcoin’in mevcut boğa koşusu göz önüne alındığında, Bitcoin’in bu seviyelere ulaşması için öngörülen zaman dilimini kısaltılabilir.

Ronnie, Apple’ın en yüksek piyasa değerine sahip ve değeri her geçen gün rekor seviyelere ulaşan bir şirket olmasına rağmen , Bitcoin’in sadece beş yıl içinde Apple’ı geçeceğine inanıyor .

Artan bilinç ve yatırım, fiyat artışını tetikleyecek

Ronnie, fiyat artışının Bitcoin’e olan artan farkındalık ve dünya nüfusunun ona yatırım yapan daha büyük bir kısmı tarafından yönlendirileceğine inanıyor .

Halen Bitcoin’e yüzde 0,5’ten az kişinin yatırım yaptığı ve Ronnie’nin bunun yüzde beş’e yükselebileceğine inanıldığı tahmin ediliyor.

Bitcoin arzı sabit olduğu için, arz-talep dengesizliği fiyatların yükselmesine neden olacaktır. Bitcoin’in şu anki koşusunda, insanları iki karşıt tarafa ayırdı; boğalar daha fazla boğayı çekiyor ve ayılar ise balona ağlıyorlar .

 

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin