İşte başarılı 2 analistten sıcak Bitcoin fiyat tahmini
İşte başarılı 2 analistten sıcak Bitcoin fiyat tahmini

Roger Ver: “Kripto paralar ekonomik özgürlüğü arttırmanın en etkili yolu.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin.com CEO’su Roger Ver, geçtiğimiz günlerde CNBC’nin Paranın Geleceği Konferansı’nda Bitcoin ve Bitcoin Cash hakkında konuştu. Kendisini de “Bitcoin ve Blockchain ekosistemindeki ilk yatırımcı” olarak nitelendirilen Ver, Blockchain ve kripto para sektörüne erken girişini anlattı.

Roger Ver: “Dijital para ekonomik özgürlüğü arttırmanın en etkili yolu.”

Ver konuşmasına, sektöre katılmadan önce başarılı bir girişimci olduğunu söyleyerek başlıyor. Ayrıca her şeyden vazgeçtiğini, önceki işini tamamen görmezden geldiğini ve Bitcoin’e tam zamanında odaklanmak için hayatındaki her şeyi bıraktığını belirtiyor. Bu, Bitcoin’in 1 dolar civarında olduğu zamandı. Daha sonra Ver, farklı varlıklar üzerinde spekülasyon yapılması konusuna değiniyor. Ayrıca Ver, dijital paranın ekonomik özgürlüğü arttırmanın en etkili yolu olabileceğini söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bu gerçekleşirse, imalar derin. Birçok ülkeyi yoksulluktan kurtarabilir, milyarlarca insanın hayatını iyileştirebilir ve dünyadaki yenilik hızını artırabilir. Bunlar, üzerinde çalışılması gereken oldukça heyecan verici hedefler. Dijital paranın bu hedeflere ulaşmak için sahip olduğumuz en etkili araç olması dijital parayı gerçekten çok heyecan verici hale getiriyor.

“Kripto paraların icadı sayesinde pazarda rekabet ilk kez görülüyor.”

Ayrıca Ver, ekonomik özgürlük meselelerinin, daha yüksek bir yaşam beklentisi, daha yüksek okur yazarlık oranları, %10 daha fazla çevre koruması, daha az savaş ve şiddetli çatışmalar ve vatandaşların daha yüksek mutluluğu anlamına gelen daha yüksek kişi başına gelire sahip olmak olduğunu vurguluyor.

Aynı zamanda Ver, kitlelere “harika” ve “şaşırtıcı” teknolojileri getiren Apple, Samsung ve IBM’den örnekler veriyor. Samsung ve Apple arasındaki ebedi bir rekabet örneğinden söz eden Ver, kripto para birimleri ortaya çıkana kadar para sisteminde hiçbir rekabetin olmadığını belirtiyor. Ver açıklamalarına şunları ekliyor:

Kripto paraların icadı sayesinde, paranın ihraç edildiği pazarda rekabeti modern insanlık tarihininde ilk kez görüyoruz. Anonim para ve devletin ihraç ettiği paraların ayrılığını görüyoruz.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin