Robinhood’un kripto geliri 2021 yılının son çeyreğinde düştü

Robinhood’un kripto geliri 2021 yılının son çeyreğinde düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika menşeli şirket Robinhood, 2021 yılında fazlasıyla ön plana çıktı. Fazla kullanılan finans şirketi bu alanda iyi bir performans gösterdi. 12 aylık dönem içinde yükseliş dikkat çekti. Ancak yılın son çeyreğinde beklentilerin altında kaldı. Şirketin kripto geliri düşüş sergiledi. 

Amerikan finansal hizmetler firması Robinhood, 2021’in dördüncü çeyreği için kripto para birimi alım satım gelirinin toplamda 48 milyon dolar olduğunu açıkladı. Karşılaştırıldığında, bu hacim üçüncü çeyrekte 51 milyon dolara eşitti.

Beklentilerin uzağında kalan Robinhood, üçüncü çeyreğin gerisinde kaldı. 3 milyon dolarlık düşüş yaşayan finans şirketi, genel piyasanın etkisinde kaldı.

Şirketin kripto geliri hayal kırıklığı yaşattı

2021 yılı, Robinhood için oldukça başarılı bir sene oldu. Çünkü şirket pandemi sırasında önemli finansal karlar elde etti. Ancak, dijital varlık ticareti gelir açısından, koşusu yavaşlamaya başladı. Yakın zamanda sunulan sonuçlara göre, kripto geliri 2021 yılının 4. çeyreğinde 48 milyon doları gördü. 

Önceki çeyreğe göre %6 daha az bir gelir gerçekleşti. Şirket ayrıca 55 milyon dolarlık Wall Street beklentilerini de kaçırdı. Düşüşün ardından Robinhood hisseleri %10 civarında düştü. Bununla birlikte, şirket, 2021’in 4. çeyreğindeki kripto para birimi alım satım gelirinin 2020’nin dördüncü çeyreğine (12 milyon $) göre %304 daha fazla olduğunu hatırlattı. Aynı zamanda, dijital varlıklar geçen yılın tamamı için 419 milyon dolar kâr elde ederken, 2020’de bu rakam sadece 27 milyon dolardı.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin