Robinhood CEO’su Vlad Tenev, katıldığı konferansta önemli demeçler verdi
Robinhood CEO’su Vlad Tenev, katıldığı konferansta önemli demeçler verdi

Robinhood’dan yeni hamle geldi: Dogecoin dahil kripto para yatırma ve çekme işlemleri geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şu anda, popüler ticaret uygulamasının kullanıcıları yalnızca Robinhood hesapları dahilinde kripto para alıp satabiliyorlar.

Yeni kripto para planı

Çevrimiçi aracılık uygulaması Robinhood, Dogecoin de dahil olmak üzere kripto para birimlerinin çekilmesini ve yatırılmasını sağlamayı planladığını söylüyor.

Çarşamba günü bir tweet’te Robinhood, bu ekstra işlevselliği kullanıma açmayı planladığını vurguladı. Ancak konu ile ilgili henüz tarih verilmiş değil.

Şu anda traderlar, destek sayfasına göre uygulama içinde yalnızca kripto varlıkları alıp satma imkanına sahipler.

Duyurunun zamanlaması da son derece ilginç. Duyuru Bloomberg’in Robinhood’ın dünyanın en büyük dogecoin cüzdanının sahibi olduğunu iddia eden bir makale yayınlamasından bir saat önce geldi. Robinhood tweet’te “şu anda kripto para birimine yatırım yapmadığını veya kripto para birimini kendi çıkarına kullanmadığını” belirtti.

Popüler mobil ticaret platformu, geçtiğimiz ay, kullanıcılarının kripto para birimleri ve GameStop hissesi dahil olmak üzere bazı volatil menkul kıymetleri satın alma işlemlerini sınırlandırmasının ardından yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin