Robinhood'dan Dogecoin yatırımcılarına iyi haber! DOGE fiyatı nasıl tepki verecek?
Robinhood'dan Dogecoin yatırımcılarına iyi haber! DOGE fiyatı nasıl tepki verecek?

Robinhood’dan Dogecoin yatırımcılarına iyi haber! DOGE fiyatı nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hisse senedi alım satım platformu Robinhood, “Robinhood 3” cüzdanının, kullanıcıların ağ ücreti ödemeden kripto paralarının anahtarlarını elinde tutmasına, getiri elde etmesine ve NFT’ler de dahil olmak üzere kripto ticareti yapmasına izin vereceğini söyledi. İşlemlerin de komisyonsuz olacağı belirtildi.

Kullanıcılar, yeni dijital Web3 cüzdanı ile ilk kez NFT‘lerini depolayabilecek ve çevrimiçi pazar yerlerine bağlayabilecekler. Robinhood piyasaya çıktığında Coinbase ve MetaMask gibi yeni şirketlerle doğrudan rekabet halinde olacak. Robinhood’a göre, yeni cüzdan bir bekleme listesi oluşturulduktan sonra uluslararası olarak satışa sunulacak.

Geçen yıl boyunca, Robinhood’un ticaret endüstrisi dramatik bir şekilde yavaşladı. Hisseler Ağustos’ta halka açıldığından bu yana %70’ten fazla düştü. Ayrıca, şu anda hisseler tüm zamanların en yüksek seviyesinin %88 altında.

Robinhood, geliri ve kullanıcı büyümesini artırmak amacıyla yeni kripto para birimi özellikleri ekliyor ve Mart ayının sonlarında genişletilmiş hisse senedi alım satım saatleri ekledi. Müşteriler, Nisan ayında Core Robinhood uygulamasında mevcut olmaya devam edecek olan kripto cüzdanın erken bir sürümünü aldı.

Önceki cüzdan, Robinhood kullanıcılarına daha büyük blok zinciri ekosistemine erişim sağlıyordu, ancak Ethereum tabanlı hizmetlerin entegrasyonuna veya NFT’ler desteğine izin vermiyordu. Bu cüzdanın işlevselliği de Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Dogecoin, Ether, Ether Classic ve Litecoin gibi varlıklarla sınırlıydı.

Robinhood 41.05 milyar Dogecoin’e sahip

DOGE işlemlerine ayrılmış bir Twitter hesabı olan DogeWhaleAlert’e göre Robinhood, müşterileri adına Dogecoin’i elinde tutmaya devam ediyor.

@DogeWhaleAlert tarafından yapılan son Twitter güncellemesine göre Robinhood uygulaması şu anda 3.654.582.689 dolar değerinde toplam 41.051.656.733 Dogecoin’e sahip. Bu aynı zamanda önde gelen meme kripto para biriminin dolaşımdaki arzının çarpıcı bir şekilde etkiliyor. Tweet’e göre Dogecoin varlıkları, bilinen sekiz dijital adrese sahip iki cüzdanda tutuluyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin