Dikkat! Robinhood’un resmi Twitter hesabı saldırıya uğradı…

Robinhood üçüncü çeyrek bilançosu ve CEO’dan kritik açıklamalar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kasım ayında şirketçelerden üçüncü çeyrek raporları geliyor. Kazanç ve zarar gibi raporların açıklandığı bu dönemi kripto yatırımcıları da yakından takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde MicroStrategy ve Tesla’nın raporlarını paylaşmıştık.

Bugün ise Robinhood, üçüncü bilançolarını açıkladı. En çok dikkat çeken ise kripto gelirlerinde yaşanan kayıp. Fakat şirket, üçüncü çeyrek kripto gelirinin %12 düşmesine rağmen kriptodan vazgeçmiyor.

Robinhood CEO’su ayrıca, aracı kurumun Robinhood Cüzdanını önümüzdeki aylarda uluslararası ölçekte genişletme planlarını duyurdu. Finansal açıdan istedikleri tam olarak gerçekleşmese de komisyonsuz borsa devi çalışmalarını sürdürüyor.

Robinhood, üçüncü çeyrek raporuna rağmen vazgeçmeyecek

Kripto piyasasının önemli ticaret platformlarından biri olan Robinhood, her şirket gibi ayı sezonunu sert geçiriyor. Hatta daha öncesinde şirkette çalışan sayısının azalacağına dair haberler yapmıştık. Fakat tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen firma kripto tutkusunu bırakmıyor.

Şirktin CEO’su, 2022’nin üçüncü çeyreğinde kripto para gelirlerinin geri kaldığını vurguladı, ancak sonuçların piyasaya hizmet etme hırsını çok az azaltacağını belirtti.

Robinhood yöneticileri, Aylık Aktif Kullanıcılarda (MAU) çeyreğe göre %12 düşüşe ve kavramsal hacimde çeyreğe göre %24 geri çekilmeye işaret etti. Kripto gelirinde %12’lik bir düşüşle 51 milyon dolara ulaşıldı. Son olarak Tenev şu sözlere yer verdi:

“Finansal hizmetlerin gelecekteki işletim sistemi olduğuna inandığımız merkezi olmayan web’in gücüne herkesin güvenli, kolay ve düşük maliyetli erişime sahip olmasını istiyoruz. Bu nedenle, Mayıs ayından bu yana bir milyondan fazla kişiden oluşan bir bekleme listesi oluşturduktan sonra, geçen ay ilk 10.000 müşteriye kendi kendine emanet Web 3 cüzdanımız Robinhood Cüzdanının beta sürümünü sunduğumuz için heyecanlıyız.”

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin