Dogecoin analiz

Dikkat: Bu rapora göre, Robinhood toplam Dogecoin arzının yüzde 30’dan fazlasına sahip!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler aracılık platformunun Robinhood müşterileri adına 41,8 milyar Dogecoin’e sahip olduğu bildirildi. Robinhood tarafından depolanan Dogecoin’de 5,8 milyar dolar. Rapora göre, Robinhood’un 41,8 milyar DOGE’si bulunuyor

Elon Musk’ın son tweetinde Dogecoin yükseldi

@DogeWhaleAlert tarafından yayınlanan verilere göre, hisse senetleri ve kripto para birimleri için popüler bir ticaret uygulaması olan Robinhood’un, müşterileri adına Dogecoin’de yaklaşık 6 milyar dolar tuttuğu bildirildi.

Robinhood’un 41,8 milyar DOGE’si var. Robinhood tarafından dolar olarak tutulan meme kriptosunun tam miktarı 5.823.039,490 dolar değerinde.

https://twitter.com/DogeWhaleAlert/status/1508112860475535366

Bu, DOGE’den neredeyse 8 kat daha fazla (41.829.475.750 meme tokeni) ve dolaşımdaki tüm DOGE arzının %31.53’üne eşittir. Toplam dolaşımdaki DOGE miktarı 132.670.764,299 tokene denk geliyor.

Robinhood, yukarıda belirtilen miktarda DOGE’yi iki cüzdanda bulunduruyor. Bunlardan biri altı kripto adresine sahip ve bunların tümü ilk 20 Dogecoin adresinin parçası.

Ayrıca Dogecoin fiyatı Elon Musk’ın attığı tweetlerden sonra da yükselişe geçti. Musk kısa süre önce Twitter ile ilgili de anket yöneltti. Pek çok yorumcu, Musk’ın sosyal medya devini satın alması gerektiğini öne sürdü. Bunun yerine Tesla’nın başkanı kendi sosyal medya platformunu oluşturmayı düşündüğüne dair konuşmalar geçiyor.

 u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin