featured

Robinhood Shiba haberi varlığı uçurdu: Son bir saat içinde piyasa değeri bakın ne kadar arttı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün piyasa ne kadar kötüyse bugün bir o kadar iyi. Haftanın ilk iş gününde negatif hava yerini daha ılıman bir görüntüye bıraktı. Bitcoin, ABD enflasyon beklentisi sonrasında toparlandı. Altcoinlerde de hareketlilik görüldü. Tam bu esnada ise meme coin için güzel haber geldi. Robinhood Shiba listelemesini topululuk ile paylaşıldı.

Komisyonsuz yatırım platformu Robinhood, aylarca süren dilekçeler ve kripto yatırımcılarının bu günü görüp göremeyecekleri konusundaki endişelerin ardından nihayet Shiba Inu’yu (SHIB) listeledi.

Shiba Inu satın almak isteyen yatırımcıların sayısı, uzun zamandır beklenen listenin ortaya çıkmasından sonra önemli ölçüde arttı. Özellikle, 12 Nisan’da token, bir saatten daha kısa bir sürede dijital varlığa 1 milyar dolar akıtılarak bir sermaye akışı gördü.

Robinhood Shiba listelemesi varlığın değerini hemen artırdı

CoinMarketCap’e göre, meme coin bir saatten kısa bir sürede 12.55 milyar dolardan 13.75 dolara yükseldi. Piyasa değerine 1.2 milyar dolar ekledi. Son 24 saatlik hacim yüzde 100’lük artış gördü. Robinhood Shiba haberi anında etkisini gösterdi.

Şu anda, SHIB tokeninin fiyatı, geliştirme üzerine son 24 saatte %15’in üzerinde arttı. Son zamanlardaki cansız piyasa faaliyetine rağmen önde gelen kripto para birimlerini geride bıraktı. Shiba’nın yükselişi piyasaya öncülük oldu.

Öte yandan Robinhood, Shiba ile birlikte Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve Compound (COMP) kripto para birimlerini de listesine ekledi. Borsa, toplam mevcut kripto para birimi sayısını 11’e çıkardı.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin