Robinhood CEO'su daha fazla altcoin eklemeyi destekliyor, peki ya Shiba?
Robinhood CEO'su daha fazla altcoin eklemeyi destekliyor, peki ya Shiba?

Robinhood CEO’su daha fazla altcoin eklemeyi destekliyor, peki ya Shiba?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Robinhood CEO’su Vlad Tenev, çevrimiçi aracı kurumun kayıt dışı menkul kıymetleri listelemeyeceğinden emin olmak istediğini söyledi.

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, popüler sıfır ücretli ticaret uygulamasının Shiba Inu hakkında soru sorulduğunda kripto para teklifini genişletmeyi planladığını bir kez daha doğruladı.

Tenev, özellikle SHIB’den bahsetmedi, ancak şirketin şu anda sadece yedi token içeren kripto para birimi dizisini güçlendirmek için bir dizi talebin farkında olduğunu söylüyor.

Robinhood patronu, şirketin kayıt dışı menkul kıymetleri listelememek için bu cephede düzenleyicilerle ilişki kurduğunu söylüyor:

Kripto para birimleri için SEC kayıt gerekliliklerini tetiklemekten kaçınmak istiyoruz…Platformda sahip olduğumuz paralar konusunda kendimizi çok güvende hissediyoruz.

Shiba Inu bu ayın başlarında Robinhood listeleme söylentileri üzerine ortalama %8 yükselmişti.

Şaka temalı kripto para, şirketin kazanç çağrısı öncesinde uygulama kullanıcıları için akılda kalan bir şeydi.

Yatırımcılar ayrıca, çevrimiçi aracı kurumun ne zaman kârlı hale geleceğini ve şirketin halka arzından bu yana hissedar değerini artırmak için hangi adımların atıldığını bilmek istedi.

Robinhood hisseleri düşüşte

2021’in dördüncü çeyreğinde, Robinhood’un kripto para birimi ile ilgili işlem geliri, şirketin toplam işlem bazlı gelirinin %18,18’ini oluştururken %6 düşüşle 48 milyon $’a geriledi.

Bloomberg Intelligence analisti Julie Chariell, düşüşü şirketin Shiba Inu’yu listeleme konusundaki isteksizliğine bağlıyor:

“Kaybettikleri tek para bu, herkesin beklediği.”

Robinhood hisseleri, eksik analist tahminlerinin ardından piyasa sonrası işlemlerde %12’den fazla yükseldi.

Robinhood hisseleri şimdi zirve fiyatından %84 düştü, bu da GameStop ve AMC gibi sosyal medya destekli hisse senetlerine kıyasla daha da büyük bir düşüş. Şirket Temmuz ayı sonlarında halka açılmıştı.

423 milyon dolarlık net zarar açıkladıktan sonra, Robinhood şimdi 2023’te kârlı olmayı umuyor, ancak 2022’de kârlılığa ulaşabileceklerini düşünmüyorlar.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin