Robinhood CEO’su Vlad Tenev, katıldığı konferansta önemli demeçler verdi
Robinhood CEO’su Vlad Tenev, katıldığı konferansta önemli demeçler verdi

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, katıldığı konferansta önemli demeçler verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika merkezli finans hizmeti veren Robinhood şirketi, kripto dünyasını oldukça yakından takip ediyor. Hizmetleri arasında kripto para birimlerinin de yer alması, yaptığı açıklamaları ve ve girişimleri piyasa içinde önemli sayılıyor. Son olarak şirketin CEO’su Vlad Tenev katıldığı bir etkinlikte konuştu. Şirket hakkında yaşanılan gelişmelerden bahsetti.

21 Ekim Perşembe günü Disruptor 50 Summit konferansı düzenledi. Konferansa alanında uzman pek çok birey katılım gösterdi. Katılımcılardan biri de Robinhood’un çok yakından tanıdığımız CEO’su.

Konferans CNBC tarafından düzenlendi. Vlad Tenev ise, kripto dünyasından ve şirketindeki yeniliklerden bahsetti. Robinhood CEO’su Vlad Tenev,

“Yeni çıkardığımız kripto cüzdanı için bekleme listesi 1 milyon kayıtlı sayısına ulaştı. Biz kripto varlık platformumuzdan gurur duyuyoruz. Ayrıca insanlara bu imkanı sunduğumuz için mutluyum.”

Robinhood şirketinin beklentileri sırasıyla gerçekleşiyor

Finansal hizmetler konusunda iyi bir noktaya doğru ilerleyen Robinhood şirketi, kendini sürekli geliştiriyor. Piyasanın eksik yanlarını iyi analiz eden ekip gerekli düzenlemeleri yapıyor. Son olarak yeni çıkardığı cüzdan ile başarılı olan finansal hizmet sağlayıcısı, önemli kullanıcı sayısına da ulaştı.

Kripto cüzdanının hali hazırda 1 milyondan fazla müşterisi olduğu şirketin CEO’su tarafından açıklandı. CEO Vlad Tenev,

“Cüzdanımızın bekleme listesini piyasaya çıkardık. Bu sayede birçok insan kripto para gönderme, alma cüzdanlarına transfer etme gibi işlemleri yapabilecek. Şirketin çıkardığı yeni cüzdan bekleme listesinde 1 milyonu aştığını da söyleyebilirim.”

Vlad Tenev ayrıca kripto varlıklar hakkında çarpıcı yorumda bulundu. Tenev,

“Kriptolar kesinlikle bir varlık olarak kalabilecek. Kullanım kolaylığı, küresel çapta kabul edilmesi insanlara cazip geliyor.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin