Robinhood bu 2 altcoin'i listeleme kararı aldı!
Robinhood bu 2 altcoin'i listeleme kararı aldı!

Robinhood bu 2 altcoin’i listeleme kararı aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Robinhood yeni bir listeleme haberi yaptı. Alınan karara göre ünlü kripto borsası AAVE ve XTZ’yi listesine ekledi. Robinhood kullanıcıları artık platformda komisyonsuz olarak alınıp satılabilen 19 dijital varlığa erişebiliyor. Hem AAVE hem de XTZ fiyatları geçtiğimiz yıl içinde yaklaşık %75 oranında düşüş yaşadı. Ancak bu altcoin’ler toparlanmaya çalışıyor.

Bitcoin, mevcut ayı piyasasında çoğu altcoin’in gerisinde kaldı. AAVE, son otuz gün içinde sahipleri için %11 kazanç sağlarken XTZ’de toparlanmaya başladı. Robinhood, bu iki kripto parayı borsasında listeledi.

AAVE, açık kaynaklı bir likidite protokolü için bir tokenken Tezos XTZ, eşler arası işlemler için kullanılan bir kripto para birimidir. Her ikisi de artık Robinhood’da aylık 15,9 milyon aktif kullanıcıyla takas edilebilir. İki yeni kripto para biriminin listelenmesi, komisyonsuz değişim platformu geniş bir kripto yatırımcısı çektiği için benimsenmelerini artırmada önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Robinhood’un 22.8 milyon finanse edilmiş hesabı var ve AAVE ve XTZ’yi daha geniş bir yatırımcı kitlesine ulaştırıyor.

Son otuz gün içinde, Bitcoin fiyatı sabit kaldı. Aynı zamanda, AAVE %11 kazanç sağladı ve XTZ fiyatı %8 düştü. Eşler arası işlem belirteci XTZ, 24 Ekim tarihinde toparlanmaya başladı.

Robinhood Markets, artık Bitcoin, AAVE ve XTZ dahil olmak üzere toplam on dokuz kripto parayı listesinde bulunduruyor. Hem AAVE hem de XTZ fiyatları geçen yıla göre %75 düştü. Açık kaynaklı akıllı sözleşme platformu Tezos, kısa süre önce Shopify ile ortaklığını duyurusunda bulunmuştu. Yeni ortaklık ve listeleme kararı XTZ’de bir toparlanmayı hızlandırabilir.

Analistler AAVE’de %10 düşüş öngörüyor

AAVE-USDT price chart

Takma adlı bir kripto analisti olan Noobietrade, Elliott Dalga Teorisini AAVE-USDT fiyat tablosuna uyguladı ve beşinci dalganın AAVE fiyat artışını 92,5 dolara gönderebileceğini tahmin etti. Ancak beşinci dalganın sonunu takip eden ABC düzeltmesi, fiyatta bir düzeltme görebilir. Analist, A, B ve C’yi tamamladıktan sonra, mevcut 83,24 dolardan 74,1 dolara %10 bir düşüş yaşayabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin