featured

Robinhood, bir başarıya daha imza attı: Bakın kripto cüzdanı kaç kişiye sunuluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğu tarafından sevilen Robinhood, yeni bir gelişmeyi daha takipçileriyle paylaştı. Platform, kripto para cüzdanının bekleme listesindeki iki milyon kullanıcıya sunulduğunu açıkladı. 

Şirketin Baş Ürün Sorumlusu Aparna Chennapragada, duyuruyu Miami’deki Bitcoin 2022 Konferansında yaptı. Cüzdana erişim ile kullanıcılar kripto gönderip alabilecekler. Ancak bazı kısıtlamalar var. Hawaii, Nevada ve New York eyaletlerindeki kullanıcılar, yerel düzenlemeler nedeniyle kripto cüzdanlarına erişemeyecek. 

Chennapragada, belirli bir tarih vermese de Bitcoin Lightning Network entegrasyonunun yakında gerçekleşeceğini de ortaya koydu. Ocak 2022’de kripto cüzdanını 1.000 kullanıcıya sunmuştu. Ancak bu daha yeni hamle, Robinhood için ileriye doğru atılmış önemli bir adım oldu.

Robinhood cüzdan üzerinde çalışmasını sürdürüyor

Platform, cüzdanı ilk kez 2021’in 3. çeyreğinde test ettikten sonra bir süredir üzerinde çalışmalarını yürütüyor. Kripto topluluğu, cüzdanın piyasaya sürülmesi konusunda çoğunlukla olumlu oldu. 

Özellikle GameStop olayından sonra Robinhood hakkında endişeleri vardı. Ancak platformun kripto hizmetlerine sahip olması kullanıcıları mutlu etti. Robinhood’un kripto cüzdanının henüz NFT’leri ve ERC-20 tokenlarını desteklemiyor.

Şirketin hisse senedi düşüşte

2021’de kripto geliri 2. çeyrekte 233 milyon dolar iken 2022 yılının 2. çeyreğinde 51 milyon dolara düştü.

Robinhood’ın hisse fiyatı halka arzında da düşüş var. Şu anda tüm zamanların en düşük seviyesinin sadece biraz üzerinde oturuyor. Şirket, güvenlik sorunları da dahil olmak üzere birçok kötü basının merkezinde yer aldı . Ancak kripto cüzdanları, kuşatılmış şirket için bir geri dönüşün başlangıcını işaretleyebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin