featured

Robinhood’dan gelen yeni listelenme haberi bu altcoin’in fiyatını uçurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan UNI, Robinhood tarafından 14 Temmuz’da yapılan bir duyuruya göre borsada listelenmeye başladı. CoinMarketCap verilerine göre altcoin, son 24 saatte yaklaşık %18 oranında atış kaydetti.

Robinhood

Robinhood borsası çeşitleniyor

Öte yandan Dogecoin’in yan kuruluşlarından biri olan Floki Inu’nun destekçileri, token’ın listelenmesi  için kısa süre önce bir Change.org dilekçesi oluşturdu. Nisan ayında Robinhood, birçok altcoin’i listelemeye başladı. Bu altcoin’ler Poligon (MATIC), Solana (SOL) ve Compound (COMP) ile popüler meme token’ı olan Shiba Inu’dur. Haziran ayının sonlarında, ticaret uygulaması Chainlink’i (LINK) de listeledi.

Robinhood, ilk olarak Şubat 2018’de sıfır ücretli kripto ticareti desteği ekledi. Bitcoin ve Ethereum, uygulamanın kullanıcıları için en başından beri mevcuttu. Daha sonra, meme token’ı olan Dogecoin de dahil olmak üzere birçok altcoin için destek ekledi.

Son birkaç ayda yeni kripto para birimlerinin eklenmesi, Robinhood’un dar listeleme politikasını muhtemelen daha fazla müşteri çekmek için çeşitlendirdiğini gösteriyor. Robinhood, 2013 yılında geleneksel aracılık hizmetlerine sıfır ücretsiz bir alternatif olarak piyasaya sürüldü.

Uygulama, 2021’in başlarında GameStop sırasında büyük ilgi gördü. Ayrıca şirketin gelirinde büyük bir artışa katkıda bulunan Dogecoin çılgınlığından da yararlandı. Robinhood, sonunda temmuz ayında halka açıldı. Hisseleri şu anda ilk çıkışından bu yana %76’dan fazla değer kaybetti. Haziran ayında Bloomberg, FTX’in Robinhood’u satın almak için bir yol aradığını bildirdi. Ancak kripto para borsası, anlaşmazlıklardan dolayı bu teklifi reddetti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin