Robert Kiyosaki, emeklilik için neden Bitcoin yatırımı yaptığını açıkladı

Robert Kiyosaki, emeklilik için neden Bitcoin yatırımı yaptığını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin yatırımı yapan ya da yapmak isteyen insanların farklı nedenleri bulunuyor. Kimi uzun kimi kısa vadeli yatırım aracı olarak görüyor. Daha geniş perspektiften bakan yatırımcılar ise emeklilik bileti almayı hedefliyor.

Bitcoin yatırımı yapan kurumsal ve ünlü isimler ise uzun metrajlı bir film gibi düşünüyor. Bu yüzden de BTC bir emeklilik bileti şeklinde yorumlanıyor. Varlıklarına ekleme yapan yatırımcılar uzun vadeli düşünmesiyle duygularını daha rahat kontrol edebiliyor. İşte bunlardan biri de Robert Kiyosaki…

Robert Kiyosaki’yi birçok isim aslında tanıyor. “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı olan Kiyosaki, finans alanında piyasaya sürdüğü kitaplarla biliniyor. En çok satan kitabı ise “Zengin Baba Yoksul Baba” olmuştu. Robert Kiyosaki, tüm dünyayı çevreleyen kripto paralarla ilgili geri durmaya yatırım aracı olduğunu biliyor ve ona göre davranıyor.

Robert Kiyosaki, neden Bitcoin yatırımı yaptı?

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Robert Kiyosaki, Cuma günü tweet’te neden Bitcoin yatırımı yaptığını paylaştı.

Bir tweet’te Zengin Baba Yoksul Baba yazarı, emeklilik fonları kripto para birimini satın aldığı için Bitcoin aldığını ayrıntılı olarak açıkladı. Forbes tarafından yayınlanan, Amerika’nın eyalet ve yerel yönetim emekli maaşlarının %94’ünün kripto para birimlerine yatırım yaptığını gösteren bir anketi içeren “Devlet Emekliliğiniz Şimdi Kripto Para Üzerinde Kumar Oynaıyor” başlıklı bir makaleyi paylaştı. Kiyosaki, bu makaleyi 1,2 milyon takipçisine tweet’leyerek şunları yazdı:

“Neden mi Bitcoin alıyorum? Emeklilik fonları dünyanın en büyük yatırım işletmeleridir.”

Robert Kiyosaki, altın, gümüş ve Bitcoin yatırımı önerdiğini ayrıntılı olarak açıkladı. Ünlü yazar, emekli maaşları neredeyse çöktüğünde, merkez bankalarının enflasyonu düzeltemeyeceğini ortaya çıkardı. Emekli maaşlarının her zaman altın ve gümüşe yatırım yaptığını ve şimdi de Bitcoin’e yatırım yaptığını açıkladı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin