selcoin
#roadto10k: Kripto twitter fenomenlerinden Selcoin, Bitcoin (BTC) için hedefi belirledi

#roadto10k: Kripto twitter fenomenlerinden Selcoin, Bitcoin (BTC) için hedefi belirledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasalarında son günlerde oldukça önemli gelişmeler yaşanıyor. Gelen haberler kripto para piyasaları için oldukça pozitif olmaya devam ederken toplam piyasa değeri, yavaş fakat sağlam adımlar ile yükselmeye devam ediyor.

Kripto para piyasalarının bilinirliğini arttırması muhtemel görülen en önemli gelişmelerin başında ise 18 Haziran’da whitepaper’i yayınlanan Facebook’un kripto parası Libra var. Diğer önemli bir gelişme ise açılışı yılan hikâyesine dönen Bakkt platformu. Bu hafta piyasalarda sevinçle karşılanan haber ise 22 Temmuz’da Bakkt platformunun ilk kullanıcı kabul testlerini başlatacağını duyurması.

Selcoin #roadto10k hashtagiyle Bitcoin için 10.000 doları işaret ediyor

Kripto para piyasalarında sahip olduğu pazar payından dolayı bu tür önemli gelişmeler dolaylı ya da direkt olarak Bitcoin (BTC) fiyatını etkiliyor. Kripto Twitter ise Bitcoin’in fiyatının olumlu yönde gelişeceğinden oldukça umutlu. Bu inanca sahip analistlerin başında gelen Selcoin, bu görüşünü sık sık paylaştığı twitler ile dile getiriyor. Öyle ki Selcoin, Bitcoin’in 10 bin dolara doğru olan yolculuğuna atıfta bulunarak #roadto10k hashtagiyle paylaşımlarını sürdürüyor.

Temmuz ayında Bitcoin (BTC) fiyatını 10.000 dolar seviyelerinde görebiliriz

Bitcoin fiyatı ile ilgili yaptığı paylaşımlarda Bitcoin’in (BTC) kısa vadeli yükseliş hedefinin 10 bin dolar olacağını düşünen Selcoin, özellikle 10 – 12 bin dolar bandının oldukça önemli bir direnç alanı oluşturacağına dikkat çekiyor. Paylaşımlarında bu seviyeden gelebilecek bir düzeltmenin BTC fiyatının 6 bin dolar bandına kadar gevşeyebileceği uyarısında da bulunuyor.

BTC için 8.900 dolar destek bölgesinin sağlam çalıştığı görülüyor

Analist, güncel durumda ise 8.900 doların Bitcoin için sağlam bir destek noktası olarak tespit etmiş durumda. Ve Bitcoin’in 10.000 dolar yolunda gelebilecek olası düzeltme hareketlerinde bu seviyeden alıcı bulabileceği düşüncesine sahip.

Teknik analizlerini aynı zamanda yaptığı temel analizler ile destekleyen Selcoin’in Bitcoin için tetikleyici olacağı varsayımında bulunduğu en büyük temelleri arasında Bakkt gelişmeleri bulunuyor. Ayrıca Facebook’un Libra kripto parasının da kripto para piyasalarının tanıtımında önemli bir rol oynayacağını dile getiriyor.

Selcoin, şimdiye kadar oldukça doğru tespitlerde bulunan piyasalara farklı gözle bakabilen en önemli analistlerden biri. Bu yüzden kripto para fenomeninin piyasalar hakkında paylaşımları oldukça ilgi görüyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin