Ripple CEO'su ve RippleNet Genel Müdürü'nden önemli açıklamalar geldi!
Ripple CEO'su ve RippleNet Genel Müdürü'nden önemli açıklamalar geldi!

RippleNet Başkanı’ndan XRP ve banka açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – RippleNet başkanına göre, Fintech şirketleri eski finansmanı devralmaya hazır. RippleNet Genel Müdürü Asheesh Birla, fintech firmalarının 2021’de geleneksel bankacılık kurumlarına ciddi rakipler olarak ortaya çıkmasını bekliyor.

Birla, bir kripto para şirketinin yakında eski bir finans kurumu edinebileceğini tahmin edecek kadar ileri gidiyor:

“Gelgit devam ediyor. Önümüzdeki yıl bir fintech veya kripto para birimi şirketinin geleneksel bir finans kurumu satın aldığını bile görebiliriz. ”

Daha fazla düzenleme netliği

Birla’ya göre bu durum, yöneticiye göre bu sektörde daha sağlam düzenlemelerin yardımı ile sağlanacak.

Ripple’ın Genel Danışmanı Stu Alderoty, kripto para birimlerini düzenlemenin Biden yönetimi için önemli bir konu olacağını iddia ediyor:

Etkin bir şekilde iletilen ve tekdüze bir şekilde uygulanan akıllı, iyi düşünülmüş düzenlemeler, oyun alanını eşitlemeye yardımcı olabilir ve inovasyonu serbest bırakabilir. Bu hamleler ABD’de daha fazla ana akım benimsemeye yardımcı olabilir.

Yıllarca düzenleyici netlik için seslendikten sonra Ripple, Aralık ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından dava edildi.

FOX Business muhabiri Charles Gasparino’ya göre, Biden’ın SEC başkan seçimi Gary Gensler, gündeminin özel amaçlı satın alma şirketlerini (SPAC), fintech şirketlerini ve kripto para suistimallerini içereceğinin sinyalini verdi.

Ethereum’un DeFi’deki hakimiyetini kırmak

Geleneksel finansmanı üstlenmenin yanı sıra, Ripple’ın daha da iddialı bir hedefi var. Ethereum’un merkezi olmayan finans sektöründeki hakimiyetini kırmak.

Ripple’ın DeFi Başkanı Michael, en büyük ikinci blok zincirinin, farklı protokollerde konuşlandırılan değerinin en az dörtte birini diğer blok zincirlerine kaybedeceğini tahmin ediyor:

2021’in sonunda DeFi’de dağıtılan değerin en az %25’inin Ethereum dışındaki ağlarda olacağına inanıyorum.

Flare, XRPL, tokenlaştırma ve merkezi olmayan borsalara akıllı sözleşmeler ekleyerek, XRP, DeFi alanında önemli bir yere sahip olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin