ripple

Ripple’ın yeni raporu ödemelerin geleceğine ışık tutuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın 2023 Yeni Değer Raporu, kripto para birimleri ve dijital varlıkların geleceğine ilişkin iyimser bir tablo çiziyor. Ortaya çıkan yeni trendlere ilişkin önemli tahminler sunan rapor, zorlu geçen bir yıla rağmen sektörün kalıcı güvenini gösteriyor.

Küresel finans liderlerinin yayınladığı yıllık anketler ve analizlerin bir derlemesi olan rapor, kripto dünyasını daha büyük ve gerçek dünyada itici bir güç olarak ifade ediyor. Ayrıca Ripple raporunda Merkez Bankası dijital para birimleri (CBDC’ler), merkezi olmayan (DeFi) ödemeleri gibi alanlarda fayda ve iş değeri öne alınarak iyimser bir tablo çiziliyor.

 

Küresel finans liderlerinin yüzde 90’ından fazlasının önümüzdeki üç yıl içinde iş dünyası, finans ve toplum üzerinde önemli etkileri olacağını içeren rapor, kripto piyasasına dair olumlu sinyaller vermeye devam ediyor. Ayrıca raporda katılımcıların yüzde 79’u kripto para çözümlerini operasyonlarına entegre etme konusunda kendinden emin.

Katılımcıların yüzde 72’si tarafından potansiyel olarak kazançlı bir yol olarak görülen varlıkların tokenizasyonu, inovasyonu teşvik etme ve yeni iş fırsatlarının kilidini açma potansiyeli göz önüne alınarak finans, imalat ve medya gibi sektörlerde toplanıyor.

Ripple raporunda hız ve maliyet öne çıkıyor!

Ripple anketi, küresel finans liderlerinin yüzde 44’ünün önemli bir kullanım alanı olarak gördüğü ödemelerin, kripto kullanımına açılan en önemli kapı olduğunu ortaya koyuyor. Katılımcılar tarafından; hız, maliyet ve uluslararası ödeme avantajları, küresel ödeme liderlerinin yarısından fazlasının daha hızlı ödeme yapması gibi nedenler kripto parayı operasyonlarına entegre etmenin en önemli faydası olarak görülüyor.

DeFi, henüz emekleme aşamasında olsa da birçoğu DeFi çözümlerini halihazırda araştıran veya işlerine entegre eden finans liderleri tarafından yakından izleniyor. Ankete katılanların yaklaşık yüzde 76’sı risk, likidite ve kimlik yönetiminde inovasyonu teşvik etmenin bir yolu olarak kurumsal DeFi’ye ilgi duyduklarını ifade etti.

Yüksek ilgiye ve olumlu benimseme eğilimlerine rağmen rapor; aynı zamanda gizlilik, düzenleyici netlik, risk yönetimi ve fiyat oynaklığı gibi ele alınması gereken zorlukları da ortaya çıkardı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin