featured

Ripple’ın yeni ortaklık haberlerine rağmen XRP fiyatı durgun kaldı! Sıçrama gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple ortağı Tranglo bugün, Avustralya’nın en hızlı büyüyen fintech şirketlerinden biri olan EzyRemit ile yeni bir ortaklık imzaladığını duyurdu. Bir basın açıklamasına göre EzyRemit, XRP tabanlı On Demand Liquidty (ODL) ödeme teknolojisi de dahil olmak üzere Tranglo’nun sınır ötesi ödeme çözümlerini kullanacak. Duyuru şu şekilde yapıldı:

Tranglo’nun Ripple’ın On Demand Liquidty’e (ODL) yönelik küresel baskısının bir parçası olarak ortaklık, EzyRemit’in işletme sermayesini en üst düzeye çıkarmak ve Endonezya, Filipinler, Vietnam, Tayland dahil olmak üzere önemli koridorlarda hızlı ve uygun maliyetli işlemler sağlamak için ODL’den yararlanmasına da olanak tanıyacak.

EzyRemit, işlemleri gerçek zamanlı olarak sorunsuz bir şekilde yönlendirmek için bir arayüz aracılığıyla Tranglo platformundan yararlanacak. Buna ek olarak, ortaklığın EzyRemit’in müşterilerine uluslararası ödemeler göndermek için daha fazla seçenek sunarak “operasyonlarını kolaylaştırmasına ve yeni gelir akışları yaratmasına” olanak sağlayacağı söyleniyor.

Ripple

Ortaklık hakkında yorum yapan EzyRemit’in kurucu ortağı ve CFO’su Allan Nguyen şu sözleri söyledi:

EzyRemit ile Tranglo arasındaki stratejik ortaklık, tüm müşteriler için kapsamlı bir sınır ötesi ödeme çözümü sunacak. Bu ortaklık, EzyRemit’in kapsamlı havale ağı ile Tranglo’nun küresel ödeme altyapısındaki uzmanlığını birleştiriyor.

EzyRemit’in XRP tabanlı ODL teknolojisini ne ölçüde kullanacağı bu nedenle henüz tam olarak net değil. Akılda tutulması gereken bir nokta, Tranglo’nun Eylül 2021’de bir ODL pilotu başlattıktan sonra Mart 2022’de tüm ödeme koridorları için ODL’yi etkinleştirdiğidir.

O sırada Tranglo, Avustralya, Japonya, Filipinler ve Singapur gibi pazarlardan RippleNet aracılığıyla ODL işlemlerini kullanacağını duyurdu. Ripple ayrıca, RippleNet’i ve ODL hizmetini ölçeklendirmek için 2021’de Tranglo’nun %40’ını satın almıştı.

EzyRemit ile Tranglo ve Ripple iddialı yeni bir ortak kazanıyor. EzyRemit, 2022’de Finnie Ödülleri, AFR En Yenilikçi Şirketler ve Hindistan Fintech Ödülleri’nde finalistlerden biri oldu. Şirket, bu yıl havale pazarını 150’den fazla ülkeye genişletmeyi planlıyor.

XRP fiyatı durgun

XRP fiyatı, Ripple’ın yeni ortaklık haberlerine rağmen oldukça durgun kaldı. XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,32 dolar ile 0,42 dolar seviyeleri arasında olan ve Kasım ayının başından beri geçerli olan bir aralığın tam ortasında 0,3729 dolar civarında işlem görüyor.

Fiyat, Ocak ayının ikinci yarısında yatay kanalın üst kenarını test ettikten sonra şu anda 0,3729 dolarda bulunan destek noktasında tutunmaya devam ediyor.

Bu açıdan kanalın diplerine doğru düşmemek için boğaların şimdilik orta seviyedeki destekte tutunması oldukça önemli. Eğer bir kırılma geçekleşmezse beklenen sıçrama gerçekleşebilir. Yükselişin başlamasının ardından gözde altcoin’in fiyat hedefi 0,42 dolardaki direnç noktası olacaktır.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin