Ripple’ın XRP’si alt sıralara gerilemeye devam ederken Binance Coin artışına devam ediyor
Ripple’ın XRP’si alt sıralara gerilemeye devam ederken Binance Coin artışına devam ediyor

Ripple’ın XRP’si alt sıralara gerilemeye devam ederken Binance Coin artışına devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB), Binance Chain’in bir Ethereum rakibi olarak ortaya çıkmasıyla XRP’yi geçti.

XRP, Haziran 2014’ten bu yana ilk kez kripto para sıralama sitesi CoinMarketCap’te yedinci sıraya düştü.

6488_1

BNB, Binance’in DeFi baskısıyla büyüyor

Şubat 2019’da ilk kez piyasa değerine göre en büyük 10 kripto para birimine girdikten sonra, BNB çok fazla artış göstermemişti.

2021’in ilk çeyreğinde işler değişti. BNB şu ana kadar iki aydan kısa bir süre içinde yüzde 360’ın üzerinde artış göstererek en büyük altcoinlere meydan okudu. 17 Şubat’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 175 dolara ulaştı.

Binance Chain’e paralel bir blockchain olan Binance Smart Chain (BSC), Eylül 2020’de piyasaya sürüldükten sonra merkezi olmayan finans sektörüne başarılı bir şekilde girdi.

Halihazırda BSC, çok yüksek işlem ücretleriyle boğuşan Ethereum’dan iki kat daha fazla günlük işleme sahip. PancakeSwap, halihazırda ikinci en büyük merkezi olmayan borsa.

En büyük BNB sahibi olan Binance, BSC üzerinde önemli bir etkiye sahip olsa da, hızla artan kullanıcı sayısı bu merkezilik durumundan endişe duymuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin