Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?
Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?

Ripple’ın XRP satışları yıllarca devam edebilir: İyi mi kötü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tarafından gerçekleştirilen XRP satışlarının önümüzdeki yirmi yıl boyunca devam etmesi bekleniyor. Ripple’a özel bir yayın olan XRPArcade tarafından bildirildiği üzere, Ripple tarafından emanet hesaplarında saklanan milyarlarca token önümüzdeki 20 yıl içinde satışa sunulacak.

San Francisco merkezli Ripple, çeşitli emanet hesaplarında yaklaşık 55 milyar XRP saklıyor. Açık piyasada her ay ortalama bir milyar XRP satan firmanın 55 aylık bir sürede tüm istifi satamayacağını belirten XRPArcade, sürecin muhtemelen yirmi yıl daha devam edeceğini bildirdi.

Ripple’ın XRP satması iyi mi kötü mü?

Aylık Ripple emanet satışı, özellikle Ripple topluluğunda bir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Birçok uzman böyle bir olayın merkezileşme izlenimi verdiğine inanıyor. XRP topluluğu, aylık satışların kripto para biriminin büyüme eğrisini ve talep-arz aritmetisini bozduğunu iddia ediyor. Yine de Ripple, topluluğun rahatsızlığına rağmen düzenli olarak bu planlanan satışları organize ediyor.

2017’de Ripple, çok sayıda emanet hesabında 55 milyar token biriktirdi. Aylık satışlardan sonra kalan tokenler bir kez daha başka bir emanet hesabına aktarılıyor. XRPArcade, her ay ortalama 196 milyon token satıldığını ve Ripple’ın bugüne dek 5,5 milyar XRP satmayı başardığını belirtiyor.

“Fiyatı etkilemiyor” iddiası

Ripple’ın tüm tokenleri bitirmesinin 252 ay süreceğini belirten XRPArcade, 21 yıla tekabül eden bu süre zarfında yapılacak satışların XRP fiyatı üzerinde bir etkisi olmadığını iddia etti. XRP bugünlerde 2018’deki fiyat zirvesinin %94 altında işlem görüyor.

cryptopolitan

Flaş gelişme: En büyük hedge fonlarından biri Bitcoin piyasasına giriyor!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin