Ripple bu iki ülke arasında ödeme koridoru kuracak
Ripple bu iki ülke arasında ödeme koridoru kuracak

Ripple’ın üst düzey yöneticileri 2021 yılına yönelik olarak beklentilerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın üst düzey yönetim ekibinin üyeleri, önümüzdeki yıl için bir dizi kripto tahminini açıklıyor.

Beklentileri

Yeni bir blog gönderisinde yöneticiler, kripto düzenlemesi, merkezi olmayan finans (DeFi), merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler) için sırada ne olacağı, ölçeklenebilirlik ve sürdürülebilirlik konularının alanda nasıl karşılık bulacağı hakkında tahminlerini sunuyorlar.

Ripple’ın genel danışmanı Stu Alderoty, ABD’deki kripto büyümesinin, sektör olgunlaşmaya devam ederken dost kripto düzenlemesine bağlı olduğuna inanıyor.

Alderoty, Başkan Joe Biden yönetiminin, “akıllı, iyi düşünülmüş düzenlemelerin” ABD’deki kripto para birimlerinin “yeniliğin ortaya çıkmasına ve ana akım benimsenmesine” yardımcı olabileceğini umarak, kripto düzenlemesine öncelik vereceğini öngörüyor.

Alderoty, ABD Güvenlik ve Borsa Komisyonu’nun, Ripple’ın XRP’yi yasadışı bir şekilde kayıtsız bir menkul kıymet olarak sattığı iddialarına doğrudan değinmiyor, ancak kısa süre önce şirketin yakında resmi bir yanıt vereceğini söyledi.

CBDC’ler

CBDC’lerin kaderine gelince, Ripple’ın merkez bankası anlaşmalarından sorumlu başkan yardımcısı James Wallis, dijital para birimlerinin fiat para birimlerine sabitlenmesi eğiliminin gelişmeye devam edeceğine inanıyor.

DeFi alanında, Ripple’ın DeFi başkanı Michael Zochowski, “gerçekten yararlı” projelerin, ilk projeler birleştikçe, satın alındıkça veya kapatıldıkça kullanıcı tabanını büyüteceğini tahmin ediyor. Zochowski ayrıca Ethereum’un DeFi alanındaki piyasa payının bu yıl düşeceğini tahmin ediyor.

Ripple’ın kurumsal ödeme sağlayıcıları ağı RippleNet’in genel müdürü Asheesh Birla, geleneksel finans kurumlarının sahip olduğu statükonun, finansal teknoloji ve kripto para şirketlerinden gelen artan bir tehditle karşı karşıya kalmaya devam edeceğini tahmin ediyor.

Ölçeklenebilirlik ve sürdürülebilirlik ile ilgili olarak, Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, Proof-of-Work teknolojilerinden uzaklaşmayı öngörüyor.

Ripple’ın geliştirici platformu RippleX’in genel müdürü Monica Long ise, kriptonun toplum üzerindeki potansiyel etkisine bakarken, kripto paranın ilk hedefinin gerçekleşeceği yılın 2021 olacağını öngörüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin