Ripple'ın toplam XRP satışı 2021'in 4. çeyreğinde önemli şekilde arttı
Ripple'ın toplam XRP satışı 2021'in 4. çeyreğinde önemli şekilde arttı

Ripple’ın toplam XRP satışı 2021’in 4. çeyreğinde önemli şekilde arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple kısa süre önce 2021 4. Çeyrek XRP Piyasaları raporunu yayınladı ve şirketin toplam XRP satışlarında önemli bir artış olduğunu vurguladı. 2021’in dördüncü çeyreği için Blockchain firması, 2021’in 3. çeyreğindeki 491,74 milyon dolara kıyasla toplam 717,07 milyon dolarlık satış bildirdi.

Rakam, 2021’in üçüncü çeyreğinde 491 milyon $’a kıyasla önemli ölçüde daha yüksek olan 1,039 milyon $ seviyesini aştığından, ODL ile ilgili satışlarda muazzam bir sıçrama bildirildi. Şirket, ODL ile ilgili tüm satışların büyümeye atfedildiğini kaydetti.

Ağ etkinliği açısından, Ripple, XRP Ledger’da 130 milyondan fazla işlemle son çeyrekte çarpıcı bir artış bildirdi. Şirkete göre XRP Ledger, sürdürülebilirlik göz önünde bulundurularak oluşturuldu.

“Ripple, ikincil piyasada bir XRP alıcısı oldu ve ODL küresel ivme kazanmaya devam ederken, gelecekte piyasa fiyatlarından alım yapmaya devam etmeyi bekliyor. Ripple’ın satın almalar hariç toplam satışları, CryptoCompare TopTier (CCTT) hacimlerine göre çeyreği 43 baz puanlık küresel XRP hacminde sonlandırdı.”

“Aralık ayında Xange.com, performansı, ölçeklenebilirliği ve doğası gereği yeşil nitelikleri göz önüne alındığında XRPL üzerinde bir karbon kredisi çözümü geliştireceğini duyurdu. XRP Ledger, sürdürülebilirlik göz önünde bulundurularak inşa edildi ve ilk büyük karbon nötr blok zincirlerinden biri.”

Ripple hizmetleri

Son 12 ayda, Ripple’ın ürünleri ve hizmetleri, dünyanın dört bir yanındaki finansal kurumlardan büyük talep gördü. Sınır ötesi ödeme altyapısı veya CBDC ile ilgili çözümler olsun, şirket geçtiğimiz yıl küresel finansal hizmetler sektörünün önde gelen isimlerinden bazılarıyla ortaklık kurdu.

Ekim 2021’de şirket, RippleNet’in Orta Doğu’daki ODL dağıtımını tanıttı. Blockchain firması ayrıca İngiltere’de dijital bir Pound’un geliştirilmesine ve uygulanmasına odaklanmak için Digital Pound Foundation’a katıldı.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin