Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirileri yanıtladı
Ripple CEO’su, XRP satışlarıyla ilgili eleştirileri yanıtladı

Ripple’ın CEO’su: “Bitcoin’in fiyatlar üzerindeki etkisi yakında sona erebilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın CEO’su: “Bitcoin’in fiyatlar üzerindeki etkisi yakında sona erebilir!” Kripto para fiyatları, var olan binlerce kripto para arasından en meşhuru olan Bitcoin ile yüksek oranda ilişkili. Ancak bu durum, Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse’a göre, piyasaların bu varlıklar arasındaki farklılıkları kabul etmeye başlamasıyla yakında sona erebilir.

Ripple’ın CEO’su: “Ripple fiyatı ile Bitcoin fiyatı arasında çok yüksek bir korelasyon var.”

Brad Garlinghouse, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Ripple fiyatı ile Bitcoin fiyatı arasında çok yüksek bir korelasyon var ama sonuçta bunlar birbirinden bağımsız açık kaynaklı teknolojiler. Ancak erken zamanda daha rasyonel bir piyasa ve bunu yansıtan hareketler göreceksiniz.

Ripple, San Francisco merkezli daha hızlı küresel ödemeler için bir ağ geliştiren bir şirketken XRP ise ağ üzerindeki finansal kurumların hızlı bir şekilde işlem yapabilmeleri için kullanabilecekleri dijital tokenin adı. Brad Garlinghouse, şirketin yeni şirketlerle 20 üretim sözleşmesi imzalayarak 2018’in ilk çeyrek rekorunu kırdığını belirtiyor. Ripple, bu çeyrekte XRP’yi test eden MoneyGram gibi şirketlerin yanı sıra Kuveyt’teki en büyük banka ile anlaşma imzalayarak ortaklık portföyünü genişletti.

Ripple’ın CEO’su: “Kripto para piyasası hala gelişmekte olan bir sektör.”

Ancak XRP, bu gelişmelere rağmen aynı dönemde değerinin yüzde 70’ini kaybetti ve en iyi kripto para birimleri arasında en kötü performansı sergileyen kripto paralardan biri oldu. İlk çeyrekte tüm sektör önemli kayıplar verdi. CoinMarketCap verilerine göre, kripto para birimleri için piyasa hacmi yüzde 50’den fazla düşüş gösterdi. Bitcoin bu üç ayda kabaca yüzde 50 oranında değer kaybetti. Brad Garlinghouse konuya yönelik şunları söyledi:

Kripto para piyasası hala gelişmekte olan bir sektör. Spekülasyon ise piyasadaki ticaret aktivitesini yönlendiriyor. İnsanların farklı kullanım durumlarını daha iyi anlayabilmesi sadece bir zaman meselesi.

CoinMarketCap verilerine göre, dolaşımda 1.500’ün üzerinde kripto para var. Brad Garlinghouse göre, çoğunun gerçek bir problemi çözememesi nedeniyle bu kripto paraların yüzde 99’u 10 yıl içinde olmayacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

CNBC

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin