Hindistan’ın en büyük bankası xCurrent’i kullanacak
Hindistan’ın en büyük bankası xCurrent’i kullanacak

Ripple’ı kullanarak fintech şirketleri ortaklık kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artık Ripple’ı kullanarak fintech şirketleri ortaklık kuruyor. Singapur merkezli bir fintech şirketi olan InstaReM ve Latin Amerika’da hizmet veren bir FX sağlayıcısı olan BeeTech, Ripple’ı kullanarak ortaklık kurdu. Bu iki şirket, Güney Doğu Asya ve Latin Amerika arasında yeni bir ödeme koridoru açmayı amaçlıyor.

Ripple, gerçek zamanlı ödeme akışları sağlamayı amaçlıyor

Ripple’ın xCurrent ve xVia ürünlerini kullanarak bankalar, sınırlar boyunca gerçek zamanlı ödeme akışları sağlamayı amaçlıyor. xCurrent ürünü ayrıca, bankalara gerçek zamanlı olarak birbirlerini mesajlaşma olanağı sunarken, işlemler için uçtan uca izleme çözümleri de sunar. Ürün ayrıca yasal netlik ve tutarlılık sağlamak için Ripple ve RippleNet Danışma Kurulu tarafından geliştirilen bir kural kitabı da içerir.

XVia ürünü, çeşitli ağlarda ödeme yapmak için standart bir arayüz sağlar. Kullanıcıların şeffaflıkla küresel ödeme yapabilmelerine olanak tanır. Aynı zamanda zengin bilgi ve ödeme durumunu kolaylaştırma imkanına da sahip.

Artık Ripple’ı kullanarak fintech şirketleri ortaklık kuruyor

Ortaklık, InstaReM müşterilerinin Güney Amerika’ya gerçek zamanlı ödeme göndermesine izin verecek. Aynı zamanda BeeTech kullanıcılarının, xVia kullanarak InstaReM tarafından yönetilen 60 piyasada anında ödeme hizmetlerine erişebilmelerini sağlayacak. InstaReM CEO’su Prajit Nanu konuya yönelik şunları söyledi:

Ripple’ın yenilikçi Blockchain ağının sağladığı bağlantı, müşterilerimize şirketler ve küçük işletmeler de dahil olmak üzere BeeTech’in pazarlarına hızlı ve sorunsuz bir şekilde ödeme yapmamızı sağlayacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin