Ripple'dan NFT ortaklığı geldi! XRP fiyatından ne beklenir?
Ripple'dan NFT ortaklığı geldi! XRP fiyatından ne beklenir?

Ripple’dan NFT ortaklığı geldi! XRP fiyatından ne beklenir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, platformun NFT yeteneklerini artırmak için Ethereal Labs ile bir ortaklığa girdi. Ripple, Ledger’ında dijital sanatı desteklemek için Creator’s Fund’ı ortaya çıkardı ve NFT yetenekleri ekleyerek onu eksiksiz bir web3.0 platformu haline getirdi.

Ripple’ın son ortaklığı NFT’yi kitlelere getiriyor

Ripple, XRP Ledger’ın NFT pazarındaki büyümesini artırabilecek yeni bir ortaklık duyurdu. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, Ripple’daki NFT’ler iyi performans göstermedi. İlginç bir şekilde, SEC ile devam eden davaya rağmen, Ripple NFT performansında iyileştirmeler göstermeye devam etti.

İki teknoloji firması, daha fazla ortaklık sağlamak ve Ripple’da NFT’lere yönelik fayda ve talebi artırmak için birlikte çalışacak.

Ethereal Labs COO’su Adrian Baschuk, sanal sanatın izole kalmış yapısı nedeniyle seçkin bir azınlığın ayrıcalığı olarak kaldığına inanıyor. Baschuk, Ripple kullanıcılarının yakında önde gelen sanatçıların özelleştirilmiş koleksiyonlarını göreceğini savunuyor.

Ripple CTO’su David Schwartz, FTX çalışanlarının sınır ötesi ödeme anlaşma şirketinde kariyer yapma olasılığını ima etti. Benzer bir teklif Schwartz tarafından Twitter çalışanlarına yapıldı.

SEC Ripple davası neredeyse iki yıldır sürüyor. Ancak ödeme devi, yeni yollar keşfetmeye ve XRP Ledger’da yenilik yapmaya devam ediyor.

Analistler XRP fiyatı konusunda iyimser

Analistler, XRP fiyat grafiğini değerlendirdi ve altcoinde bir ralli öngördü. Uzun bir süre yatay ticaret yaptıktan sonra XRP, 0,56 dolar seviyesine çıkabilir. Boğalar XRP fiyatını 0,50$ bölgesine iterse, 0,56$ seviyesine bir yükseliş gerçekleşebilir.

XRPUSDT price chart

Tam tersine XRP fiyatı 0,30 doların altına düşerse, yükseliş tezini geçersiz kılabilir ve daha fazla düşüşü tetikleyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin