Ripple'dan Larsen, Cardano kurucusu Hoskinson hakkında konuştu!
Ripple'dan Larsen, Cardano kurucusu Hoskinson hakkında konuştu!

Ripple’dan Larsen, Cardano kurucusu Hoskinson hakkında konuştu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Charles Hoskinson, SEC durumu hakkında yorum yapmasının ardından XRP topluluğundan tepki toplamıştı. Ripple’ın kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Chris Larsen, bir röportajdan kısa bir süre sonra geliştiricinin XRP topluluğuyla yaşadığı küçük anlaşmazlığa rağmen Cardano’ya duyduğu hayranlığı belirtti.

En son konuşmasında Charles Hoskinson’dan SEC, Ripple e kripto piyasası hakkında bilgi vermesini istedi. Cardano’nun kurucu ortağına göre, XRP gibi bazı topluluklar komisyon içinde yolsuzluk olduğuna inanıyor. Bu yolsuzluk iddialarıyla Ripple’ın hedef olduğunu düşünüyor.

Charles Hoskinson’a göre XRP’nin ana hedef olması şu nedenlere bağlı:

Düzenleyicinin dijital varlıklara zarar vermesinin ana nedeni, düzenleyici netliğin olmaması ve SEC’in çalışabileceği sıkı çerçeveden kaynaklanıyor. Teori, SEC’in tüm kriptoları kendi görev alanına getirmek için düzenleme kullandığını belirten Ripple kurucu ortağı tarafından da desteklendi.

Ripple kurcu ortağı Larsen’den Hoskinson’a destek

Daha sonra Larsen, Hoskinson’ın yararlı çalışma mekanizmasının kanıtını uygulayarak Bitcoin’i karbon negatif bir zincir yapma arzusunu takdir ettiğini ve sektöre “daha yeşil” hale getirme konusunda büyük katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

Bununla birlikte, Ripple’ın kurucu ortağının sözleri XRP destekçileri tarfından olumlu karşılanmadı.  Hoskinson’ın yanlışlığında ısrar ediyorlar ve Ripple ve SEC etrafında bir komplo olduğuna ve Cardano’nun bunun bir parçası olabileceğine inanıyorlar.

Daha önce Cardano’nun kurucu ortağı, kendisi ve XRP topluluğu arasında bir yeri olmadığını belirtmişti. Hoskinson sadece görüşlerini Twitter üzerinden paylaştığını ve hoş karşılanmadığını belirtti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin