Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar
Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar

Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 110 milyondan biraz fazla XRP, Ripple ve fintech devinden Binance ve Bitso da dahil olmak üzere birkaç kripto borsasına gönderildi.

Blockchain kripto para takipçisi Whale Alert tarafından paylaşılan veriler, son 20 saat içinde 110.300.000 XRP’nin şaşırtıcı derecede hareket ettiğini gösteriyor.

7122_0

Bu işlemlere katılan taraflar arasında Ripple, ana ODL koridoru, Coinbase, Binance ve diğer borsalar bulunmaktadır.

XRP olarak nerdeyse 100 milyon dolar yer değiştirdi

Whale Alert’e göre, son 20 saat içinde, birden fazla kripto borsası ve Ripple, toplam 97.823.093 $ değerinde 110.300.000 XRP taşıdı.

Ripple, 12 milyon XRP’yi Binance kripto alım satım platformuna aktardı ve 10 milyon token’i, İsteğe Bağlı Likidite teknolojisini bölgeye yayan Latin Amerika’daki ODL platformu Bitso’ya gönderdi.

Ripple’ın işlem platformunda kripto paranın likiditesini sağlamak için Binance borsasına önemli miktarda XRP gönderdiğini bildirdi.

Poloniex borsası, cüzdanları arasında 21 milyon XRP’yi kaydırdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin