Ripple'dan büyük NFT atağı geldi! Fiyat etkilenecek mi?
Ripple'dan büyük NFT atağı geldi! Fiyat etkilenecek mi?

Ripple’dan büyük NFT atağı geldi! Fiyat etkilenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, XRP defterinin Fungible Token (NFT) desteğini güçlendirmeye hazırlanıyor. XRP defterinin geliştirilmesinden sorumlu olan RippleX ekibi, yakında NFT-Devnet’i için yeni bir NFT standardı önerecek.

Ripple, NFT’ler için daha da fazla kullanım alanı yaratıyor

Ripple ekibine göre, teklif yaklaşmakta olan bir yazılım sürümüne dahil edilecek. Ocak ayında açıklanan NFT-Devnet, NFT’ler için beta geliştirme ortamı.

Yükseltme ile Ripple, geliştiricilere ve XRP topluluğuna yenilikçiliklerini artıracak araçlar sunmayı planlıyor.

“RippleX ekibi, yeni NFT yeteneklerinin çığır açan projelere ilham vermeye devam edeceği umuduyla NFT standardını gelecek bir yazılım sürümüne dahil edilmesini önerecek.”

https://twitter.com/Ripple/status/1501928724022935557?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501928724022935557%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fzycrypto.com%2Fripple-reveals-huge-plans-for-the-40-billion-nft-market-on-the-xrp-ledger%2F

Ripple doludizgin

Ripple ayrıca NFT’lerin sadece koleksiyonluk olmaktan çıkıp gerçek dünya kullanımına sahip olduğu bir geleceğe bakıyor. NFT’leri dağıtmak için araştırılan birkaç alan arasında Medya ve Eğlence, Karbon Kredileri ve Emlak bulunuyor.

Ripple’ın XRP defteri için mevcut NFT tanıtım çabaları şimdiden çok fazla destek görüyor. Şirket, XRP’nin NFT yeteneklerinden yararlanmak isteyen yeni ortakları memnuniyetle karşıladı.

Ripple, Geer It, Ethernity Chain ve onXRP dahil olmak üzere üç yeni NFT pazarına katıldı. Ayrıca 250 milyon dolarlık Ripple Creator Fund’daki ilk katılımcı dilimini de duyurdu.

Fonun Eylül 2021’de piyasaya sürülmesinden bu yana Ripple, 4.000’e yakın başvuru aldı. Uygulamaların aynı zamanda “oyun/metaverse, müzik/eğlence, sanat/koleksiyonlar ve ötesini” kapsayan çeşitli kullanım durumları olan NFT projeleri için olduğunu da ekliyor.

Ripple fiyatı

XRP’nin fiyatı SEC ile yasal savaş tarafından engellenmeye devam ediyor. Son zamanlarda yaşanan olaylarla birlikte piyasa katılımcıları, durum Ripple’ın lehine sonuçlandığında XRP’nin patlayıcı bir fiyat artışı görmesini bekliyor. Gün içinde XRP, %2,39 artışla 0,8 dolar civarında işlem görüyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin