Ripple'dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC davasının reddedilmesi için başvuru yaptı
Ripple'dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC davasının reddedilmesi için başvuru yaptı

Ripple’dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC davasının reddedilmesi için başvuru yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple yöneticileri SEC davasını düşürmek için harekete geçti. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve eski CEO Chris Larsen, Aralık ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından kendilerine karşı açılan davayı reddetmek için dilekçeler sundular.

SEC’in eylemi

Ajans, şirketin XRP kripto para biriminin kayıtsız satışlarına yardım ve yataklık ettiği iddia edilen şikayetinde iki yüksek profilli yöneticiyi davalı olarak adlandırmak için alışılmışın dışında bir hareket yaptı.

Garlinghouse ve Larsen’ın avukatları, ilgili işlemlerinin “ağırlıklı olarak yabancı” olduğunu savunuyor. Bazı XRP alıcılarının ABD’de bulunduğunu iddia etmesine rağmen, Garlinghouse’un hareketi, SEC’in ABD’deki en az bir işlemin ayrıntılarını iddia edemediğini ortaya koyuyor.

Sanıklara göre, Bölüm 5’i ihlal etme iddiaları mahkeme tarafından reddedilmelidir, çünkü davacının şikayeti, Ripple yöneticilerinin tokenı satarak yasayı bilerek ihlal ettiğini kanıtlamak için herhangi bir delili “makul bir şekilde ortaya koyamadı.

Larsen’in avukatları ayrıca, yasal işlemlerin başlatılabileceği süreyi kısıtlayan bir yasa olan zamanaşımı kanunuyla SEC’in parasal tazminat talebinde bulunmasının yasaklandığını belirtiyorlar.

ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesinden Yargıç Analisa Torres tarafından verilen bir emre göre, SEC, 14 Mayıs’a kadar Larsen ve Garlinghouse’un reddine ilişkin itiraz belgelerini sunmak zorunda kalacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin