xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple’dan 1 milyar XRP bağışı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın yatırım kolu Xpring, merkezi olmayan web içeriği para kazanma platformu Coil’e 1 milyar XRP veriyor.

Ripple’ın yatırım kolu Xpring, Coil’e 1 milyar XRP veriyor

Bu platform, çevrimiçi yayıncılara çalışmaları üzerinde daha fazla kontrol sağlamak ve hayranların hem içerik hem de para birimlerinde içerik oluşturucuları ödüllendirmelerini sağlamak için tasarlandı. Duyuruya göre, hibe, farklı defterlerde etkili bir yönlendirme yöntemi olan XRP ve Interledger Protocol’ün (ILP) benimsenmesini hızlandıracak:

Coil, 1 milyar XRP’yi, Web Para Kazanma açık standardıyla XRP kullanan oluşturucular, geliştiriciler, şirketler ve kar amacı gütmeyen bir ekosistem oluşturmak için kullanacak. Taahhüdün bir kısmı, oluşturucular, tüketiciler ve stratejik ortaklar arasında Bobin bilincini oluşturmaya yardımcı olmak için kullanılacak.

Xpring’in kıdemli başkan yardımcısı Ethan Beard, geleneksel reklamcılık ve web sitesi abonelik modellerinin “bozulmaya hazır” olduğuna inanıyor. Beard, XRP’nin hızının Coil kullanıcıları için ideal olduğunu söylüyor. 

Coil, Ripple (XRP) kullanımını da arttıracak

Ethan Beard XRP’nin Coil platformunun içerik oluşturucular üzerinde “olumlu bir etkiye sahip” iken içeriğe para kazandırmak için alternatif bir yol sunmasına yardımcı olabileceğini de ekliyor:

Xpring’de, değerin internetini sağlayan ve XRP kullanımını artıran altyapı ve destek projeleri geliştiriyoruz.

2019 yılının Haziran ayının sonlarında, dev görüntü barındırma sitesi Imgur, Coil’den 20 milyon dolar girişim sermayesi aldı. TechCrunch’a göre anlaşma, Imgur’un Coil’in mikro ödemeler özelliğini aylık yaklaşık 300 milyon kullanıcısı olan platformuna entegre etmesini içeriyor. Mayıs 2019’da başlatılan Coil’in paraya çevrilmiş yayın platformu, içerik oluşturucuların Coil’de içerik yayınlamasına ve katkıları için otomatik olarak akış ödemeleri almalarına olanak tanır. Yayıncılar basit bir etiket yerleştirerek web sitelerinden para kazanabilirler. Coil’deki içerik oluşturucularını desteklemek isteyen kişiler, aylık 5 ABD doları abonelik ücreti ödeyerek katılabilirler.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin