XRP fiyatı için sıradaki yön neresi?
XRP fiyatı için sıradaki yön neresi?

Ripple’da 1,5 yıl sonra bir ilk: Death Cross göründü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’da 1,5 yıl sonra bir ilk yaşanıyor ve grafikler Death Cross’a işaret ediyor. XRP/USD paritesi kritik seviye olan 0,30 doların altına düştü. Fiyat, kanal oluşumundan olumsuz yönde etkilendi.

Ripple fiyat analizi: XRP/USD grafikleri  Death Cross’u çizdi!

XRP/USD paritesi Pazartesi günü düşüş gösterdi. Burada fiyat kritik seviye olan 0,30 doların altına kaydı. Şu anda, boğalar 0,300 dolar seviyesinin üstünde kalmak için mücadele ediyor. Saatlik fiyat grafiği bize fiyatın 0,293 doların altına düştüğünü gösteriyor. Ripple fiyatı, ABD doları karşısında 0,3000 dolar ve 0,3050 dolarlık direnç seviyelerinin altında düşüşle işlem görüyor. Fiyatın, Bitcoin fiyatının 11.000 doların altına düşmesiyle birlikte düşüşünü artırması bekleniyor.

XRP/USD günlük grafik

200 günlük basit hareketli ortalama (SMA 200), SMA 50 eğrisinin üzerinden geçti ve “Death Cross” kalıbı çizildi. Bu, fiyatın daha da düşebileceğini gösteren çok aşağı yönlü bir işaret. Fiyat düşüş eğilimi göstermeden önce günlük grafik kanal oluşumunda seyrediyordu. 20 günlük Bollinger bandı genişliyor, bu da pazardaki oynaklığın arttığını gösteriyor. Hareketli ortalama yakınsama/sapma (MACD) göstergesi yavaşça yükseliş bölgesine doğru hareket ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi 50 seviyesinin altında.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin