Dünyanın en büyük üçüncü fintech şirketi Ripple’la ortak oldu!
Dünyanın en büyük üçüncü fintech şirketi Ripple’la ortak oldu!

Ripple’a analist yorumu: XRP kısa vadede bile soluk bulamayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP) yılın başından bu yana düşüşe devam ederken, diğer kripto paralar piyasadaki düşüş oranlarını küçülttüler. Bununla birlikte, XRP’nin YTD iadeleri hayal kırıklığı oluşturdu, popüler altcoin -%23,85’lik bir YTD kaydetti.  Analistlere göre kripto para, kısa vadede bile soluk bulacak gibi görünmüyor, çünkü grafikler kripto para değerinde daha fazla düşüş olduğunu gösteriyor.

Kaynak: Ticaret görünümü

Kaynak: Trading view

Analistlere göre Ripple, kısa vadede bile soluk bulacak gibi görünmüyor

Bir saatlik grafik, XRP’nin yükselen bir kanaldan zaten ayrıldığını ve fiyatlarının daha da düşmesine neden olacağını gösteriyor. Yükselen kanal, kırılmadan önce 10 saatten fazla uzatıldı. Kripto paranın fiyatı 0,28 dolar civarındaydı ve düşüşün ardından 0,27 dolarla mücadele ediyor. Analistlere göre, kripto paranın  destek seviyesi olan 0,2557 dolara düşmesi muhtemel

Kaynak: Ticaret görünümü

Kaynak: Trading view

4 saatlik grafik ayrıca yükselen bir kanalın oluşumunu gösteriyor. Ancak, bu model henüz ihlal edilmedi. Analistlere göre, XRP bu kalıbı yakında kırabilir ve düşebilir. O zamana kadar, fiyat iki paralel hat arasında bir araya gelebilir, çünkü acil destek 0,2521 dolar ve diğer bir destek 0,2407 dolar olarak işaretlendi.

Sonuç

Analistlere göre XRP, baskı anında 11,6 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0,2729 dolardan işlem gördüğü için, piyasada hala ayılar var. Ripple’ın benimsenme çabalarına rağmen, kripto paranın fiyatı çok fazla artmadı. Bununla birlikte analistlere göre, hacmindeki önemli bir artış, XRP topluluğu için gümüş astar olabilir.

Eng.ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin