Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?
Ripple yeni marka tesciliyle kafaları karıştırdı! Neler değişecek?

Ripple yönetim kurulu üyesi tutuklandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödeme protokolü firması Ripple’ın yönetim kurulu üyesi Ken Kurson tutuklandı. Kurson’un Brooklyn’deki federal savcılar tarafından boşanmasıyla bağlantılı siber tacizden suçlandığı bildirildi. Yetkililer ayrıca Ripple yönetim kurulu üyesini birkaç kişiye tehdit ve takip mesajları göndermekle suçladı.

Ripple yönetim kurulu üyesi Kurson tutuklandı

Kurson’un evliliğinin kötüye gitmesinden sorumlu olduğu bir arkadaşını tehdit ettiği iddia ediliyor. Ripple sözcüsünün bir yorum talebine henüz yanıt vermediği belirtiliyor.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Kurson’un daha önce 2015’teki boşanma davası sırasında benzer bir tacizde bulunduğunu iddia eden kanıtlara sahip olduğunu iddia etti. FBI şikayetine göre, Ripple yöneticisinin klavye kullanımını izlemek için birinin bilgisayarına yazılım yüklediği iddia ediliyor. Ayrıca Kurson’un yanlış davranışları bildirmek için o kişinin işvereniyle iletişim kurmak için takma adlar kullandığı söyleniyor.

İddialar reddedildi

Kurson’ı temsil eden avukat Marc L. Mukasey, tüm suçlamaları reddetti ve iddia edilen davranışların federal bir cezai kovuşturmaya pek de değmeyeceğini söyledi.

Ripple’ın ilk yatırımcılarından biri olan Kurson’ın, ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı Jared Kushner’ın yakın arkadaşı olduğu da söyleniyor. Kendisi, Trump’ın 2016 başkanlık kampanyası için bir konuşma hazırlamasına da yardım etmişti. Ripple’ın yönetim kuruluna katılmadan önce Kurson, 2013 yılında o sırada Jared Kushner’a ait olan haftalık gazete The New York Observer’ın genel yayın yönetmeni idi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin