Ripple yöneticisinden olağanüstü XRP transferleri! Neler oluyor?
Ripple yöneticisinden olağanüstü XRP transferleri! Neler oluyor?

Ripple yöneticisinden olağanüstü XRP transferleri! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple kurucuları ile SEC arasındaki yasal savaş devam ederken, son zamanlarda büyük miktarlarda XRP el değiştiriyor. Şirketin yöneticisi Chris Larsen ve bazı kripto borsaları arasında son 24 saatte 136 milyona yakın XRP taşındı.

1 günde 136 milyon XRP taşıdı

Takip hizmeti Whale Alert’e göre, kripto ticaret platformu Uphold, bir cüzdana kabaca 19 milyon XRP aktardı. Söz konusu cüzdan (FundingWallet1) Ripple’a ait ve Larsen tarafından etkinleştirildi. Bu işlemin ardından, Ripple kurucu ortağı 74 milyondan fazla XRP’yi diğer cüzdanlarına bağladı.

Şubat ayı itibarıyla, eski Ripple CTO’su Jed McCaleb, Tacostand cüzdanından inanılmaz derecede büyük miktarlarda XRP taşıdı.

Fiyat 50 sent altında mücadele ediyor

XRP, SEC’in Ripple’a karşı dava açtığından beri dalgalı sularda. Fiyat 0,45 dolara yakın konsolide olmuş olsa da, XRP son 24 saatte 0,44 ile 0,47 dolar arasında dalgalanıyor. Aynı zaman diliminde kripto fiyatı da %3,2 düştü. Bitcoin ve Ether, ADA ve LINK gibi diğer altcoinler yükseldikçe XRP’nin fiyatı 0,49 – 0,50 dolar aralığını temizlemek için mücadele ediyor.

Ancak varlığın arkasındaki şirket yeni projelerle meşgul. Son zamanlarda, ödeme protokolü firması, merkez bankaları için XRP defterinin “özel bir versiyonunu” sağlamayı amaçlayan bir pilot proje duyurdu. Bankalar daha sonra dijital para birimlerini düzenlemek ve yönetmek için Ripple teknolojisini kullanabilir. CPA Australia, bir raporda, Fransa merkez bankasının Ripple’ı dijital euro için olası bir platform olarak gördüğünü söyledi.

Bununla birlikte, ABD’de düzenleyiciler, şirket ve kurucu ortakları aleyhindeki iddiaları konusunda kararlı olmaya devam ediyor ve firma ile anlaşmaya varmayı reddettiler.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin