Boğa modeli oluşturan Bitcoin bu seviyeleri görebilir
Boğa modeli oluşturan Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Ripple yöneticisi ilginç Bitcoin anısını paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’den David Schwartz, kendi Bitcoin kayıp ve keşif hikayesini paylaşıyor. Yeni bir Quora başlığında, Ripple’in baş teknoloji sorumlusu altı haneli BTC’yi nasıl yanlış yerleştirdiğini ve sonra geri kazandığını tartışıyor.

İlginç hikaye

Yaklaşık on yıl önce Bitcoin’in yaklaşık 20 dolar değerinde olduğu dönemde Schwartz, bir şans oyunları platformunda bir hesap oluşturdu ve oyun oynamak için 8 BTC yatırdı.

Schwartz şans oyunlarından hoşlanmadığı için, yaklaşık yedi yıl boyunca BTC’sine dokunmadan platformda herhangi bir oyuna katılmadı.

Yedi yıldır parayla oyun oynamamasına rağmen, şans oyunları platformunun fonunun çok değer kazandığını fark ettiğinde, CTO BTC’sini bulmak için geri döndü.

İlk başta, CTO şans oyunları platformunun adını hatırlayamadı.

Ancak sonunda, bir gün uyandıktan sonra şans oyunları platformunun adını hatırladı ve hesaba bağlı eski bir e-posta buldu ve şifre kurtarma prosedürünü başlatmaya devam etti.

İşe yaradı

Prosedür işe yaradı. Schwartz, hesabında 7.5 Bitcoin buldu ve BTC’yi başarıyla geri çekmeyi başardı.

Schwartz, hikayesini Bitcoin sahiplerinin kaybettiği ve bazı durumlarda büyük BTC hazinelerini asla geri alamadığı daha geniş bir anlatının parçası olarak paylaşıyor.

BTC hazinesini kurtarmaya çalışmanın ortasında olan başka bir kişi Coil CEO’su Stefan Thomas.

Thomas, 7,002 Bitcoin tutan bir cüzdanına sahip olduğunu ve içeriğine erişme imkanı olmadığını söylüyor. Şu anda Thomas, IronKey cüzdanını sonsuza kadar kapatmadan önce kilidini açmak için iki deneme hakkının kaldığını söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin