Ripple yöneticileri, SEC'in finansal bilgilerini ortaya çıkarmasını engellemek istiyor
Ripple yöneticileri, SEC'in finansal bilgilerini ortaya çıkarmasını engellemek istiyor

Ripple yöneticileri, SEC’in finansal bilgilerini ortaya çıkarmasını engellemek istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, banka kayıtları için SEC’in mahkeme celbini bozmaya çalışıyorlar

Bloomberg’in bildirdiğine göre Ripple CEO’su Brad Garlinghouse ve kurucu ortağı Chris Larsen, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kişisel finansmanlarına erişimini engellemeye çalışıyor.

Bu haftanın başlarında SEC, sekiz yıla yayılan iki yüksek profilli yöneticinin banka kayıtlarını incelemek için altı bankacılık kurumuna celpler gönderdi.

Kayıtsız satışlar

Ripple aleyhine açılan SEC davasında sanıklar olarak gösterilen Garlinghouse ve Larsen, kayıtsız XRP satışları yapmakla suçlanıyor.

ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesinden Yargıç Analisa Torres’e yazdığı bir mektupta avukatları, iki yöneticinin market alışverişi gibi kişisel mali kayıtlarının, davayla ilgisi olmadığını iddia ediyor.

SEC, öngörülen reddetme hareketlerine karşı çıkıyor

Hem Garlinghouse hem de Larsen, SEC davasını reddetmek için bir dilekçe verme niyetlerini belirtmek üzere hakime ayrı mektuplar gönderdiler.

SEC, 10 Mart’ta sanıklara yanıt verdi ve her ikisinin de XRP’nin menkul kıymet benzeri özelliklere sahip olduğu konusunda defalarca uyardığını iddia etti. Aslında, Larsen, 2012’de bu tür yasal notlar aldı:

“2012 yılında, iki yasal not, Larsen’i XRP’nin belirli koşullar altında teklif edilip satılması halinde bir menkul kıymet olarak kabul edilebileceği konusunda uyardı ve XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığı konusunda ek netlik istemek için SEC ile iletişime geçmesini tavsiye etti.”

Yine de yöneticiler, önemli risklere rağmen son derece karlı XRP satışlarına devam ettiler.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin