Ripple
Ripple, bu dev ödemeler şirketiyle mi ortaklık kuracak?

Ripple yıllık düzenlenen Swell konferansında bu kuruluşa devasa bağışta bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, gelişmekte olan piyasalara finansal katılım sağlama çabasına devam ediyor. Ripple, yıllık Swell konferansı sırasında gelişmekte olan piyasalarda finansal katılım konusundaki çalışmalarında dijital varlıkları kullanmasına yardımcı olmak için Mercy Corps’a 10 milyon dolarlık bir katkı yaptığını duyurdu.

Mercy Corps

Mercy Corps, finansal sistemin düzgün çalışmadığı ülkelerde ekonomik fırsatlar yaratmayı amaçlayan bir sivil toplum, insani yardım kuruluşu. Örgüt, 220 milyondan fazla insanın çeşitli insani çatışmalardan sağ kurtulmasına yardım ettiğini iddia ediyor.

Bir duyuruya göre Mercy Corps, dijital varlıkları ve kripto para birimlerini içeren çözümleri desteklemek için Ripple ve kar amacı gütmeyen RippleWorks ile ortaklık kuracak.

Mercy Corps Ventures’ın kıdemli genel müdürü Scott Onder konferansta bir konuşma yaparak savunmasız nüfusların fintech devriminde geride kalmamasını sağlamaya yönelik ihtiyacın altını çizdi.

“Mevcut finansal sistem parçalanmış, modası geçmiş ve dışlayıcıdır,1,7 milyar insanı bankasız bırakıyor ve orantısız bir şekilde kadınları dışlıyor.”

Önemli riskler de var

Onder, “Gelişmekte olan fintech, kripto ve blok zinciri teknolojileri onu radikal bir şekilde dönüştürme potansiyeline sahip, ancak bu yeni teknolojiler tasarlanırken ve kullanılırken ihtiyaçları dikkate alınmazsa dünyanın en savunmasız insanları için önemli riskler var” ifadesini kullanıyor.

Mercy Corps Ventures ve Mercy Corps’un ortak girişimi olan FinX, dağıtılmış defter teknolojisi etrafındaki ürünlere odaklanarak gelişmekte olan piyasalara finansal katılımı iyileştirmeyi hedefliyor.

Konferans sırasında Ripple, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük ikinci banka olan Bank of America’nın şu anda ürünlerinden birini kullandığını da ima etti. Videonun ekran görüntüsü bir XRP topluluğu üyesi tarafından paylaşıldı.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin