Ripple'dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC davasının reddedilmesi için başvuru yaptı
Ripple'dan Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, SEC davasının reddedilmesi için başvuru yaptı

Ripple yeni piyasa raporunu yayımladı! Ne kadar XRP sattılar? İşte tüm detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kayıtsız menkul kıymet teklifi yaptıkları iddialarına yönelik açtığı dava sürerken 2020’nin dördüncü çeyreğinde on milyonlarca dolar değerinde XRP sattı.

Yılın son çeyreğinde XRP satışları iki kat arttı

Cuma günü yayımlanan en son kripto para piyasası raporunda, San Francisco merkezli startup, 2020’nin 4. çeyreğinde 76,27 milyon dolar değerinde net XRP sattığını açıkladı. Bu sayı, üçüncü çeyrekte satılan 35,84 dolar değerindeki net XRP satışının iki katından fazlasına erişildiği anlamına geliyor.

“CryptoCompare TopTier (CCTT) hacimlerine göre, Ripple’ın toplam satışları, çeyreği 5 baz puanla veya küresel XRP hacminin %0,05’inde kapattı. Bu, bir önceki çeyrekte CCTT’nin 10 baz puanlık toplam satışlarıyla karşılaştırıldı.”

Ripple, ODL müşterilerine daha fazla likidite sağlamak için tezgah üstü (OTC) satışlara ve kiralamalara odaklandığını söylüyor. Şirket, programlı olarak XRP satmak için de kullanıyor, ancak kripto borsalarındaki satışları bir yıldan fazla bir süredir askıya aldı.

Hacimlerin çoğu sağlam

Ripple, SEC’in şikayetinin XRP piyasasında yıkıcı bir etkiye neden olduğunu ve bunun açık piyasada token değerinin en az 15 milyar dolarlık bir kayıpla sonuçlandığını iddia ediyor. Yine de firma, XRP hacimlerinin yaklaşık %90’ının hala sağlam olduğunu söylüyor.

“Birçok piyasa katılımcısı, ABD dışındaki XRP ile ilgili işlerde ilerleme kaydetti. Bu, ABD’nin uluslararası meslektaşları ile adım attığı gerçeğinin daha da altını çiziyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin