Ripple yaratıcıları yeni bir fon başlattı! İşte ayrıntılar
Ripple yaratıcıları yeni bir fon başlattı! İşte ayrıntılar

Ripple yaratıcıları yeni bir fon başlattı! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple, XRPL NFT’lerini artırmak amacıyla 250 milyon dolar değerinde yeni fon başlattığını duyurdu. Ripple, içerik oluşturucuların XRPL’de NFT projeleri başlatmasına yardımcı olmak için 250 milyon dolarlık İçerik Oluşturucu Fonu’nu yeniden başlattı.

Şirket tarafından belirtildiği gibi, hibe başvurusunda bulunmak için bir projenin dijital ve fiziksel mallar etrafında odaklanması, bağımsız olması, tamamlanmaya yakın olması ve özellikle XRP Defter’de uzun vadeli büyümeye odaklanması gerekiyor. Projelerin finansmanı, değişiklik göstermekle birlikte 25.000 ile 250.000 dolar aralığında değişmesi bekleniyor.

Ripple tarafından 250 milyon dolar değerinde NFT endüstrisi hakkında bilgi edinmek ve geliştiricilere ve yaratıcılara sponsor olmak için bir programı finanse etmek için başlatıldı. Ayrıca şirketin en önem verdiği alanlardan biri NFT pazarında Ethereum ile rekabet etmek.

Ürünlerini XRP Ledger üzerinde oluşturmak ve geliştirmek isteyen NFT yaratıcıları için finansal teşviklere ek olarak, Ripple bu yeni dijital alanda blok zincir teknolojisi gelişimini de teşvik ediyor.

Konuşma, blockchainin XRPL tarafından oluşturulmuş NFT projelerinin basımı ve dağıtımında ötesine geçmesine izin vermek için tasarlanan XSL-20 değişikliği hakkında. Lansman sorunsuz gitmese de, uzun zamandır beklenen uygulamasının beş gün içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


https://twitter.com/Ripple/status/1585043750606471171

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin