Ripple (XRP) yatırımcıları dikkat! Altcoin yükselişini sürdürebilecek mi?
Ripple (XRP) yatırımcıları dikkat! Altcoin yükselişini sürdürebilecek mi?

Ripple (XRP) yatırımcıları dikkat! Altcoin yükselişini sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Önemli altcoinlerden biri olan XRP destek seviyesine geri dönüyor. Aşağıda 1 Kasım tarihinde XRP fiyat analizi değerlendirmesi yer alıyor. Bugün bazı coinler yükselirken bazı coinlerin ise hangi yöne gideceği belirsizlik gösterdi. XRP fiyatı ise son 24 saat içerisinde %0,6o oranında yükseliş kaydetti. Altcoin saatlik grafikte 0,4545 dolar seviyesinde yeni oluşan destekten geri dönmeye hazırlanıyır. Oynaklık düşer ve boğalar hakimiyeti ele almazsa altcoin fiyatı 0,45 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

XRP/USD chart by TradingView

Günlük grafikte, fiyat yatay hareket etmeye devam ederek daha fazla hareket için güç biriktirdiği için durumda henüz bir değişiklik gözükmüyor. Altcoin için önümüzdeki saatlerde düşüş devam ederse yatırımcılar Kasım ayının ortalarına kadar 0,44 dolar seviyesinde dan en yakın destek seviyesine keskin bir hareket görebilirler.

XRP/BTC chart by TradingView

XRP’nin Bitcoin (BTC) karşısındaki grafiğini analiz eden XRP, dünkü yükseliş mumunun ardından büyümeyi sürdürmeye hazır görünmüyor. Yukarıda yer alan çubuk BTC 0,000022 işareti civarında kapanırsa, bu BTC 0,000020 alanına aşağı doğru hareket için bir ön koşul olabilir. XRP, yazım sırasında 0,4572 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin