xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Ripple (XRP) yap ya da öl aşamasında! Hangisini tercih edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple (XRP), Ethereum’un altında 3. sırada yer alıyor. Kaydedilen işlem hacmi 1,062 milyar dolar iken, tedarik şu anda 42.872.646.068 XRP tokeni ile sağlanıyor. XRP’nin toplam piyasa değeri 12,77 milyar dolar ve bu değer bir gün önce görüntülenen değerden bu yana kayıplara işaret ediyor.

XRP düşüşü, yöneticilerden kaynaklı

Analistlere göre XRP, 2018’in başından beri hayli düşük bir performans gösteriyor. Bu, birçok HODLer ve yatırımcının zaman geçtikçe endişelenmesine neden oldu ve kripto para şu anda da değer kaybetmeye devam ediyor.

Analistlere göre XRP tokenlerine sahip olan Ripple yöneticileri, bu korkunç XRP çöküşünden sorumlu olan kişiler.

2025 yılının sonuna kadar, 100 milyar XRP tokeni dolaşıma girecek. Jed McCaleb ve birkaç kişi henüz projeden nakit para kazanmadı. Ripple yakında bankaları ve diğer finansal kurumları içeren yeni ortaklıklar bekliyor. Bu korkunç duruma rağmen, Ripple Labs CEO’su Brad Garlinghouse tüm organizasyon için daha parlak bir gelecek bekliyor.

Analistlere göre, satıcılar Ripple pazarına ivme kazandı

Günlük RSI şu an 39,33’te. Analistlere göre, MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinde kalsa da yeşil histogram ihmal edilebilir boğa basıncına işaret ediyor (yükseklik açısından) ve oldukça düşük seviyede. Analistlere göre, Ichimoku Bulutu 30 Temmuz’da yeşilden kırmızıya döndü ve bu durum satıcıların pazarda ivme kazandığını gösteriyor.

Analistler XRP’nin kilit desteği 0,283 dolar seviyesinin yakınında, direncin ise 0,3318 dolar seviyesine yakın olacağı görüşünde. XRP/USD paritesinin mum grafiğine birkaç ay boyunca bakacak olursak XRP’nin pazarda neredeyse tekrarlayan bir patern izlediğini görebiliyoruz.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin