Ripple (XRP) artık KuCoin’de

Ripple (XRP), XRP yatırımcılarına özel bir teklifle popüler bir borsaya daha eklendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

3 Aralık’ta, popüler kripto para birimi borsalarından biri olan KuCoin, Kasım ayının başında Ethereum’dan ayrıldıktan sonra şu anda dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ripple (XRP) tokenini listelediğini duyurdu.

Ripple (XRP) artık KuCoin’de

KuCoin konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

KuCoin, ticaret platformumuza gelen harika bir projeyi daha duyurmaktan gurur duyuyor. XRP (XRP) artık KuCoin’de mevcut. Desteklenen ticaret çiftleri XRP/BTC, XRP/USDT, XRP/ETH, XRP/PAX, XRP/TUSD, XRP/USDC, XRP/KCS ve XRP/NEO’yu içerir.

Borsa ayrıca, Bitcoin, Ethereum ve Tether ile XRP gibi en önemli çiftlerden bazılarını sıraladı. KuCoin, XRP’ye yönelmiş kullanıcı tabanı için özel bir teklif açtığını belirtti. KuCoin konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

XRP şimdi KuCoin’de. Özel Teklif: Kullanıcılar XRP işlem çiftlerinde işlem ücretlerinden %99 indirim ile yararlanacaklar.

Ripple (XRP) fiyat grafiği
Ripple (XRP) fiyat grafiği

Geçtiğimiz çeyrekte XRP, speküle ettiği potansiyelin altına indi

Geçtiğimiz çeyrekte XRP, speküle ettiği potansiyelin altına indi. Geçtiğimiz birkaç ay içinde, kripto para, yüksek seviyelere ve düşük seviyelere sahip olarak çok volatilite gördü ve uzun vadeli yatay seyrini 0,45 dolar civarında tuttu. Bununla birlikte şu anda fiyatı 0,4 doların altına çöktü. Yazım sırasında XRP, 14,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,36 dolarlık bir değerde işlem görüyordu. 24 saatlik işlem hacmi 330,5 milyon dolar olarak kaydedildi.

Düşük performansa rağmen XRP, geçen ay Ethereum’un piyasa değerini geçtikten sonra kripto para birimi sıralamasında ikinci sırayı korudu. Şu anda, kripto veri toplayıcı portalı, CoinMarketCap’a göre, iki piyasa değeri arasındaki fark 2,8 milyar dolar civarında.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin