Ripple ortağı XRP destekli xRapid için ABD’den onay aldı
Ripple ortağı XRP destekli xRapid için ABD’den onay aldı

Ripple ortağı, XRP destekli xRapid için ABD’den onay aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York Eyalet Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS) Ripple’ın ortağı olan kripto borsası Bitstamp’a lisans verdi.

Ripple sınır ötesi ödeme çözümü sunuyor

Lüksemburg merkezli şirket, bir dizi Ripple sınır ötesi ödeme çözümü de dahil olmak üzere New York’ta hizmetlerini sunabilecek. Şirket tarafından şu açıklama yapıldı:

DFS, Bitstamp’ın USA, müşterilerine, diğer kripto para birimlerinin yanı sıra, ABD Doları türünden Bitcoin satın alma ve satma imkanı sunan hizmetler sunma yetkisini veriyor

Bitstamp USA ayrıca, Ripple Network’e fon aktarımını kolaylaştırmaya, USD cinsinden Ripple bakiyelerini, diğer sanal para birimlerine dönüştürmeye ve Avustralya Doları, İngiliz Sterlini, Euro, İsviçre Frangı ile Japon Yeni dahil fiat para birimlerinde işlem yapmaya olanak sağlar.

Bitstamp dördüncü borsa oldu

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Aralık ayında şirketin Bitstamp ile olan ortaklığından bahsetti ve Bitstamp’ı, Ripple’in XRP destekli xRapid ürününü destekleyen dördüncü kripto para borsası olarak ilan etti.

Ödeme platformu ile birlikte gemideki diğer üç kripto borsaları ABD merkezli Bittrex, Meksika merkezli Bitso ve Filipinler merkezli Coins.php. Borsalar, xRapid’in temel bir bileşenidir ve bankalardan ve finansal kurumlardan fiat ödemelerini kabul eder, XRP’ye dönüştürür ve dijital varlığı yurtdışına gönderir.

Ripple, Ekim ayında ticari üretim için xRapid’i piyasaya sürdü. Bugüne kadar toplam 13 şirket bu teknolojiyi benimseyeceklerini açıkladı.

Ripple ve XRP meraklıları, xRapid’i gerçek dünyada kullanmanın belirtilerini izliyorlar. Küresel döviz alım satım sağlayıcısı Mercury FX, bu teknolojiyi aktif kullanımında en önde geliyor. Geçtiğimiz ay, şirket balayı ücretini ödemek için yurt dışına para gönderen bir müşteri adına İngiltere’den Filipinler’e ilk xRapid transferini gerçekleştirdiğinin açıkladı. Şirket ayrıca İngiltere’den Meksika’ya xRapid kullanarak bir dizi ödeme gönderdi.

Mercury FX, Kanada ve Orta Doğu’ya yönelik koridorlar da dahil olmak üzere, yıl ortasına kadar yaklaşık 10 ödeme rotası kurmayı hedeflediğini belirtti.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin