Ripple (XRP) ve TRON (TRX)
Ripple (XRP) ve TRON (TRX)

Ripple (XRP) ve TRON (TRX) paralarının Coinbase’de listelenmesi an meselesi: İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün erken saatlerde yapılan bir duyuruda, Coinbase başkanı ve COO’su Asiff Hirji, yatırımcılara ve kripto meraklılarına şirketin 8 milyar doları aşmasını sağlayan 300 milyon dolarlık bir yatırım daha aldığını bildirdi. Fonlar, sık sık Web 3.0 olarak adlandırılan internetin bir sonraki aşamasını oluşturmak için kripto para ve dijital varlıkların benimsenmesini hızlandırmak için kullanılacak. Peki bu Ripple (XRP) ve TRON (TRX) paralarının borsada listelenmesini sağlayabilir mi?

Coinbase topladığı fonları nerelerde kullanacak?

300 milyon dolar, Tiger Global Management tarafından yönetilen ve Y Combinator Continuity, Wellington Management, Andreessen Horowitz, Polychain ve diğerlerinin katılımıyla gerçekleştirilen bir E Serisi fonun bir parçasıydı. Hirji’ye göre, fonlar aşağıdaki aktivitelerde değişimi hızlandırmak için kullanılacak:

  • Küresel genişleme: Dünya çapında düzenlenmiş piyasalarda fiat ve kripto arasındaki altyapıyı kurmak.
  • Daha fazla kripto varlığını hızlıca listeleme:Şirket platforma eklenebilecek  yüzlerce kripto paranın yanı sıra gelecekte binlerce kripto parayı listeleyecek.
  • Kripto için yardımcı uygulamalar:Örneğin; geçenlerde Circle‘ın USDC’si ve Coinbase cüzdanının devam eden gelişimi için açıklandı.
  • Kurumları kriptoya getirmek: Sektöre daha fazla kurumsal fon sağlamak için Custody servislerine özellik ve kripto varlıkları eklemek.

Ripple (XRP) ve TRON (TRX) paraları Coinbase’de listelenebilir

XRP ve TRON (TRX) HODLers’ının büyük bir çoğunluğu, bir Coinbase listelemesinden umutlu. Coinbase’in yüzlerce kripto parayı listeleme planları da iki dijital varlığın yakında borsada mevcut olabileceğinin bir göstergesi. XRP ve TRX’in sıralamalarına bakıldığında, dijital varlıklar piyasa değerine göre sırasıyla üçüncü ve on birinci sırada yer alıyor.

Bu nedenle Coinbase’deki ekibin, kripto pazarlarındaki önemleri göz önüne alındığında, listelenmesi için muhtemelen iki varlığı inceleyeceği sonucuna varmak güvenli. İki kripto para da trader’lar arasında popüler ve her ikisi de dünyanın her köşesinden büyük kripto topluluklarının desteğine sahip.

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin