Ripple (XRP) finans dünyasında bile özellikleri ile fark oluşturuyor
Ripple (XRP) finans dünyasında bile özellikleri ile fark oluşturuyor

Ripple (XRP) ve Omni ortaklığı çok şeyi başarabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kiralama hizmeti şirketi Omni’nin CEO’su ve kurucu ortağı Thomas McLeod yakın zamanda Ripple (XRP) ile birlikte çalışarak XRP’yi paylaşma ekonomisini genişletmek ve müşterilerine likidite getirmek için nasıl kullandığını anlattı.

Ripple (XRP) finans dünyasında bile özellikleri ile fark oluşturuyor

Omni, belirli anahtar kelimeleri veya kategorileri (örneğin, ev, seyahat, oyun gecesi, mevsimlik tatil) arayarak komşuların birbirinden eşyaları bulmasına ve kiralamasına izin verir. Eşyaları yerel olarak teslim eden hizmet, aynı zamanda, eşyaların kiralanması durumunda kullanıcıların para kazanmalarını da sağlar. Kullanıcılar kazançlarını bir XRP cüzdanına nakit olarak dağıtabilir ve bu da insanların bir borsa dışında XRP satın almalarını sağlayan ilk platform haline getirir. McLeod konuya yönelik şunları söylüyor:

XRP nakit çıkışlarını etkinleştirerek, kripto meraklı tüketicilerin girişinin önündeki engelleri azaltmayı hedefliyoruz ve aynı zamanda varlığa sahip olduğunuzdan riski de azaltmayı hedefliyoruz.

Ripple’la yeni bir röportajda McLeod, Omni’nin misyonunun, tüm kiralık bir pazarı inşa etmek için çalıştıkları için “dünyayı bir şeylere bağlamak” olduğunu da söyledi.

XRP, Omni’nin ekosisteminde nasıl bir rol oynayacak?

McLeod açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Yani, sahip olduğunuz her şeyin diğer insanlarla bağlantı kurabileceği ve diğer insanların da bu şeyleri kullanabildiği bir dünya var. Yani bir bisikletiniz varsa ve onu kullanmıyorsanız, başka bir kişi onu kullanmadığınız zamanlarda kullanabilir. Ve şimdi bunun üstüne de para kazanabilirsiniz.

Omni’yi “bisikletler, kitaplar ve kamp ekipmanları” gibi gerçek varlıkları elinde bulundurduğu için bir bankayla karşılaştıran McLeod, XRP’nin Omni’nin ekosisteminde nasıl bir rol oynayabileceğini açıklıyor.

Ripple (XRP) çok hızılı bir likidite sağlıyor

McLeod konuya yönelik şunları söylüyor:

Bunun, hem kira tarafında hem de gelecekte bireyleri hızlı bir şekilde bu varlıklarla birleştiren sermayenin nakde dönüştürülmesi için çok hızlı bir likidite sağlamak için harika bir araç olabileceği çok açık.

Mayıs ayında Ripple, Omni’nin şirketin yeni inisiyatifi Xpring’i kullanarak yaptığı ilk yatırımlardan biri olduğunu açıkladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin