Ripple, XRP üzerinde oyun oynuyor: İşte iki günde yaşanılan değişiklikler!

Ripple, XRP üzerinde oyun oynuyor: İşte iki günde yaşanılan değişiklikler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple Labs şirketi, devam eden dava ve piyasa üzerinde yaptıklarıyla gündemden düşmemeyi başarıyor. Şirketin bu zamana kadar yaptıkları bir hayli fazla konuşulurken yatırımcılar artık buna alıştığını söylüyor. Son olarak bir gün içinde yaptığı büyük hareketlerle yine kimseyi şaşırtmadı.

Piyasa değerine göre yedinci sırada yer alan kripto para birimi, eski günlerini halen arıyor. Bir zamanlar ilk üç dışına kolay kolay çıkmayan majör altcoin, şimdilerde eski performansından yeller esiyor.

Ripple’ın bu kadar gözden düşmesinin en büyük sebebi ise halen devam eden dava süreci. Bir türlü sonuca bağlanamayan dava nedeniyle varlık istediği çıkışı bir türlü bulamadı.

Ripple bir günde hem satış hem de varlık taşıma yaptı

İzleme platformu Whale Alert, yaklaşık 12 saat önce Ripple blok zinciri hizmetleri sağlayıcısındaki hareketleri gözlemledi. Kripto izleyicinin “anonim” olarak nitelendirdiği bir cüzdana tek seferde 100 milyon XRP’yi taşıdığını saptadı. 

Şirketin iki gün önce ise bir milyar XRP tokeni hesaptan çekmişti. Balinalar ise bu süre zarfında 300 milyona yakın XRP’yi değiştirdi. Bunlar, geçtiğimiz ay faaliyetleri arttıkça büyük miktarlarda Ripple üyesi tokeni hareket ettiren iki günlük balinalardı.

XRP’de 100 milyonluk varlık hareketi

Whale Alert, 100 milyon XRP’nin Ripple’ın cüzdanından “bilinmeyen” bir adrese gittiğini saptadı. Bunu resmi twitter hesabından paylaştı. Ayrıca bununla birlikte, XRP’ye odaklanan Bithomp zincir üstü cüzdan takipçisi, bu kripto yığınının, Ripple tarafından fonları şirketin ötesine taşımak için sıklıkla kullanılan bir adres olduğunu bildirdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin